29.7.2013

Reissuun

Tänä iltana nousen yöjunaan ja suuntaan kohti pohjoista. Ohjelmassa ainakin osallistumista jollakin tavoin saunanrakennukseen, ehkäpä muonitushommien muodossa, rentouttavaa oleilua ja toivottavasti paljon muutakin hauskaa ;-D.

Blogi joko hiljenee tai sitten ei, etukäteen ei voi tietää. Joka tapauksessa, mukavaa loppukesää kaikille!



28.7.2013

Suosikkihousut

Luulin ihan oikeasti tänä kesänä selvinneeni alennusmyynneistä vain parilla ostoksella, mutta nyt kun alet alkavat olla ohi huomaankin olleeni varsinainen alehamsteri.

Miten onkin sattunut niin paljon vastustamattomia löytöjä, niinkuin nämä Zaran ihanat, tiilenpunaiset löysät housut. Näitä en vaan voinut jättää ostamatta, näissä on sekä väri että malli ja vielä hintakin kohdallaan. Yläosaksi vanha Masain paita ja jalkoihin niinikään alesta hankitut remmisandaalit ;-D. Näillä on hyvä lähteä kesälaitumille!




27.7.2013

Sitä sun tätä

Tyhjentelin kamerani muistikorttia ja sieltähän löytyi vähän sitä sun tätä. Olen kuvaillut aika paljon viime aikoina, mutta olen ollut niin väsynyt ja saamaton, etten ole postauksia saanut aikaiseksi. Eilen oli vihdoin ja viimein kauan odotettu viimeinen työpäivä ennen lomaa, lähdin töistä jo hyvissä ajoin eli klo 13 ja rupesin lomailemaan.

Tänä aamuna olenkin sitten vain lorvehtinut, kunnes ihan yllättävä tarmonpuuska iski ja päätinkin tyhjentää kamerasta kuvat ja tehdä ihan oikean postauksen. Ja olen niin reipas, ettei päätöksen tekeminen uuvuttanut täysin vaan saan jopa aikaiseksi sen postauksen ;-D.

Aluksi viikon tai oikeastaan viime viikon maisemakuva, perjantaina 19. heinäkuuta näyttäytyi aivan huikea kaksoissateenkaari!

Jo tutussa kultasepänliikkeen näyteikkunassa Albertinkadulla hurjia pääkallokoruja!

Tiilenpunaiset sandaalit Kauniin Veeran näyteikkunassa, näköjään törmään joka paikassa tiilenpunaiseen ;-D.

Linnesandin ikkuna Kapteeninkadulla.

Ja vielä viimeisin aleostokseni, puuvillapellavainen maihari Ellokselta. Tämän takin suhteen olin ihan avuton mainoksen uhri ;-D. Jossakin netissä, jossakin sivupalkissa vilahti tämä takki ja olin ihan myyty! Ja alennuksessa kun oli, hintaa postikuluineen oli 39,70 €, ei paha. Onneksi luin kommentit takista ja uskalsin tilata kokoa 40, joka olikin juuri sopivan väljä.

Tässä takki on suoraan pakkauksesta, sovitettuna ja nyörejä vähän kiristettynä, ei siis vielä ollenkaan käytetty. Kuvitelmissani takin ulkonäkö vain paranee, kunhan se vähän rypistyy ja rähjääntyy ;-D.

p.s. tervetuloa buduaariini d-malli, toivottavasti viihdyt...

16.7.2013

Remmisandaalit

Sorruin vielä ihan loppumetreillä aleostoksiin ja tilasin Booztilta nämä remmisandaalit ;-D.

Viime kesänä ostettujen tiilenpunaisten kultaremmisten sandaalien innostamana ajattelin jo alkukesästä, että jotkut samantyyliset remmisandaalit mustana olisivat myös kivat. Katselinkin puolella silmällä kenkäkauppojen valikoimia, mutta en nähnyt mitään sellaista, jota olin ajatellut.

Sitten tyttäreni tilasi Booztin alesta itselleen ruskeat remmisandaalit ja minä totesin, että tuossahan ovat etsimäni sandaalit. Niinpä tilasin samanlaiset mustana ;-D. Olen jo kenkiä käyttänytkin ja tykkään niistä.



Tässä vielä asukuva sunnuntailta, päällä oli tuttu asu, maksimekko ja neuletakki. Ja tietysti uudet sandaalit ;-D.


Vielä olisi puolitoista viikkoa töitä ennen lomaa, nämä viimeiset pari viikkoa tuntuvat tosi pitkiltä odottaa!

14.7.2013

Kymmenen kysymystä

Sain Haveaniceday bloggarilta Marjalta haasteen. Yritin parhaani mukaan selvittää kaikki kymmenen kysymystä, mutta koville otti ;-D.

1. Mitä harrastat bloggauksen lisäksi?
Enpä taida varsinaisesti harrastaa mitään ;-D. Luen kyllä paljon ja teen käsitöitä.....

2. Ellet asuisi suomessa niin missä maassa haluaisit asua ja miksi?
Olen kyllä perinjuurin suomalainen, mutta voisin kuvitella asuvani Italiassa. Italia vain tuntuu niin kotoisalta ja vaikka siellä on vuosisataista tyyliä ja rikkautta, siellä kuitenkin aistii samaa maanläheisyyttä kuin Suomessakin ;-D. Ja onhan siellä lämmintäkin....


3. Pidätkö enemmän elokuvissa käymisestä vai kirjojen lukemisesta?
Ehdottomasti lukemisesta, vaikka olenkin aika visuaalinen ihminen, haluan kuitenkin lukiessani muodostaa omat mielikuvani. Siksipä juuri monet lempikirjoistani tehdyt elokuvat ja sarjat ovat aika tuskallista katsottavaa ;-D.

4. Valko-kuohu- vai punaviini/ vesi?
 Kaikki ;-D.


5. Mitä on heikkoutesi herkkujen suhteen?
Minulla ei ole mitään heikkouksia herkkujen suhteen, nautin niitä aina kun niitä on tarjolla ;-D. Toki minulla on suosikkiherkkuja kuten creme brulee ja juustokakku....


6. Olitko hyvä koulussa?
Enpä tainnut olla, koulu ei olisi voinut vähempää kiinnostaa!


 7. Mieluisin vuodenaika?
 Syksy! Olen syntynyt lokakuussa, joten olen ikäänkuin syksyn lapsi aina vaan....


 8. Ranta vai kaupunkiloma ja perustelut?
Kaupunkiloma, tykkään vaan luuhata vieraissa kaupungeissa ja mieluiten sellaisissa joissa selviää kävellen. En ole kovin kiinnostunut nähtävyyksistä, haistelen mieluummin paikallista elämänmenoa. Juuri siksi en viihdy hotelleissa, vaan mieluummin vuokraan asunnon.


9. Järvi vai meri?
 Meri.


10. Mitä tykkäät tehdä perheesi kanssa vapaa-aikana?
 Ihan vain nyhjätä kotona. Syödä hyvin ja jutustella pöydän ääressä...


Kymmenen suosikkikysymystäni ;-D:
1. Suosikkikirjasi?
2. Suosikkikaupunkisi?
3. Suosikkiruokasi?
4. Suosikkijuomasi?
5. Suosikkilaulusi?
6. Suosikkivuodenaikasi?
7. Suosikkivaatteesi?
8. Suosikkipukeutujasi?
9. Suosikkikorusi?
10. Suosikkivärisi?


Suosikkihaasteen heitän eteenpäin kaikille kanssabloggareille ;-D. Olisi mukava lukea suosikeistanne!

13.7.2013

Kenkien muokkausta

Olen varsinainen kenkäfriikki, jolle on hyvin tärkeää kenkien ulkonäkö. Kaikkein tärkein ominaisuus kengille on tietysti käyttömukavuus, mutta ulkonäkö tulee heti kakkosena. Niinpä törmään usein kenkiin, jotka ovat melkein hyviä. Tarkoittaa käytännössä sitä, että kengät vaikuttavat hyvin mukavilta ja ovat hyvännäköiset lukuunottamatta jotakin häiritsevää pikkuasiaa.

Löysin keväällä Spartoon sivulta nämä kengät. Ne näyttivät kovin mukavilta ja malli on kaunis lukuunottamatta tuota kummallista remmiä jalkapöydän päällä! Ja hintaakin oli yli sadan euron kipurajani ;-D. Jätin siis kengät kokonaan mielestäni, kiukuteltuani ensin kauniiden kenkien pilaamista tuollaisella kummallisella koristuksella.

Tuossa kesäkuun loppupuolella, alennusmyyntien alettua seikkailin jälleen Spartoon sivuilla ja jälleen kerran törmäsin tuttuihin kenkiin, nyt alennettuun hintaan. Aikani kuvia katseltuani tuumailin, että tuon remminhän voisi suutari helposti poistaa, ainakin kenkä näytti siltä ettei remmin poistaminen vaikuttaisi käyttömukavuuteen. Niinpä sitten rohkeasti tilasin kengät.


Kengät olivat juuri niin mukavat jalassa ja pehmeät kävellä kuin olin ajatellutkin. Kiikutin kengät suutarille, joka poisti tuon ikävän kauneusvirheen 15 euron hintaan ;-D. Nyt minulla on syyskelejä varten nämä yksinkertaisen kauniit ja mukavan pehmeät avokkaat!



Tervetuloa buduaariini CurryKaneli ;-D.

6.7.2013

Maksimekko ja pikkuneuletakki

Tilasin muutama viikko sitten H&M:ltä mustan hihattoman maksimekon tai ehkä ei ihan maksimekko, edestä mekko ulottuu nilkan yläpuolelle ja on takaa pidempi.

Ja mekon pituuttahan voi säädellä silittämällä ;-D. Jos koko mekon silittää, mekosta tulee aivan liian pitkä, tämä tuli testattua yhtenä aamuna tällä viikolla. Sinä aamuna mekkoa ei puettu päälle, vaan haalittiin paniikissa jotakin muuta ylle.

Seuraavaksi sitten pesaisin mekon ja silitin helmaa vain vyötärölle saakka, sen jälkeen mekko oli mielestäni sopivan mittainen. Ei haitannut bussiin noustessa, ei tavallisissa eikä rullaportaissa.

Mekkohan on hihaton, eikä niinollen sovi yksinään pidettäväksi, joten tarvitsin neuletakin peittämään olkavarsia. Ja ihan yllättävästi neuletakki löytyi helposti Aleksi 13:sta, Your Facen puuvillaviskoosinen lyhyt neuletakki.

Neuletakki on kokoa M, joten käytän sitä ylimmäinen nappi kiinni, muut napit eivät edes ylettyisi kiinni ;-D. Ei niin että niitä pitäisinkään kiinni, minua vain nyt miellyttää tuo pelkän ylimmäisen napin kiinnipitäminen. Ja pitkän, suoran mekon kanssa tuollainen nafti neuletakki näyttää paremmalta kuin reilun kokoinen vai pitäisikö tässä kohtaa sanoa oikean kokoinen.




Luulinkin jo selvinneeni tämän kesän aleista tosi vähällä, kunnes eilen tulin poikenneeksi Muotikuussa! Ja sieltähän löytyi ihan hyvällä alennuksella tämä kauniin värinen neuletakki, ihan oikeata kokoakin ;-D. Materiaali 70% viskoosia ja 30% villaa, ainakin minulle aivan tuntemattomalta italialaiselta merkiltä nimeltään Alanred.




Marjatta jo kesäkuun alussa kyseli kommenteissa tämän mekon kuulumisia. Mekko oli siinä vaiheessa vielä aivan alkutekijöissään eli vasta kaavat oli piirretty ;-D. Niinpä sitten ryhdistäydyin ja tein mekon. Mekko valmistui juhannusaattoaamuna ja se oli jo iltapäivällä päällä ensimmäistä kertaa. Kuvia en vain saanut aikaiseksi, mutta nyt on sentään kuva mekosta ;-D.



Mukavaa kesäistä viikonloppua kaikille ;-D.