30.4.2015

Tallinnassa

Vietin pitkän viikonlopun Tallinnassa, edellisestä kerrasta olikin jo kulunut neljä vuotta. Olin sisarteni kanssa tyttöjen reissulla, jolla syötäisiin hyvin ja luuhattaisiin kaupoissa ja niinhän sitten teimmekin ;-D. Aikaisemmin olen joutunut Tallinnan kaupoissa aika usein toteamaan, etteivät vaatteiden koot ihan riitä enkä löydä sellaisia kenkiä kuin haluaisin. Nyt kävi toisin!

Tänä keväänä olen etsiskellyt matalia kävelykenkiä, jossa on terävä kärki. Olen katsellut netistä, kiertänyt Helsingin keskustan kenkäkaupat ja ainoat kengät, joita olen edes harkinnut olivat Vagabondin Marja loaferit. Niitä kävin hypistelemässä sekä Stockalla että Sokoksella ja sovitinkin pari kertaa, mutta ne eivät vain tuntuneet ihan oikeilta. Ja muistuttivatkin vähän liikaa vanhoja Rizzon kävelykenkiäni, jotka olen jo pistänyt kiertoon.

Kotiinlähtöpäivän sateisena aamuna eksyttiin Kaubamajan kenkäosastolle ja sieltä vihoviimeisestä nurkasta, 50% alennuksella, löytyivät etsimäni kävelykengät!


Ymmärtääkseni Angelo Carutti on Kaubamajan oma merkki tyyliin Stockan Global/Etcetera. Joka tapauksessa kelpoiset nahkakengät kelpoiseen 45 euron hintaan! Olen jo ottanut kengät käyttöön.

Viru-keskukseen oli sitten viimenäkemän tullut uusia kauppoja kuten Massimo Dutti ja Cortefiel, josta löysin simppelin puuvillasilkkisen, kaurapuuronvärisen neuleen kokoa XXL. Alennuksessa sekin, hinta pyöreät 30 €. Ostin heti ;-D.


Kauppojen kiertelyn lisäksi täytyi tietenkin kierrellä myös vanhaa kaupunkia, siellä kun riittää aina vaan katseltavaa. Tällä reissulla kävin ensimmäistä kertaa vanhan kaupunginmuurin sisällä, sieltä löytyi hurjia portaita ja kaikenlaisia sokkeloita. Ja tulihan otettua muutama kuvakin kaupungilla kierrellessä ;-D.










22.4.2015

Ilona Pelli Collection Vanhalla perjantaina ja lauantaina



Ilona Pellin vaatteiden ystäville tiedoksi, Ilona Pelli Collection osallistuu Fashion Stock Salesiin!  Harmittavasti en itse pääse sinne, olen juuri tämän viikonlopun reissussa! Käykää ihmeessä tekemässä löytöja ;-D.


12.4.2015

Kevään merkki


Kevättä on jo niin paljon ilmassa, että uskaltauduin sunnuntaiselle aamukävelylle kameran kanssa! Tykkään vaellella ympäri eteläistä Helsinkiä, norkoilla suljettujen kauppojen  näyteikkunoiden takana ihmettelemässä kaikkea esille asetettua ja kuvatakin kiinnostavia juttuja. Nämä kävelyt ovat ihan kevään ja kesän juttu, talvisin en niitä tee! Siksi ensimmäinen kävelyretki onkin varma kevään merkki ;-D.

Minulla on vakiopaikat, joissa käyn katsomassa ikkunat ja yksi niistä on Kaunis Veera Albertinkadun ja Merimiehenkadun kulmassa.





Tämän liikkeen taisin löytää vasta viime kesänä, silloin ikkuna oli muistaakseni täynnä erivärisiä espadrilloksia. Lifestyle löytyy osoitteesta Kapteeninkatu 9.





Samasta talosta löytyy myös AntikWest, jonka ikkunassa olivat kaiken muun kauniin lisäksi nämä korut. Varsinkin tuo alemman kuvan kaulakoru viehätti kovasti!





Ja samassa talossa on tämäkin liike, KnitWorks. Näyteikkuna täynnä mielenkiintoisia juttuja, mutta heijastusten vuoksi vain yksi kuva ;-D.



Kurkistan usein myös Maranello Womanin ikkunan Korkeavuorenkadulla, vaikka se ei varsinaisesti suosikkeihini kuluu. Tänään ikkunassa oli esillä vähän erilaista kukkakuviota ja paljon korallin väriä.



Harri Syrjäsen liikkeen ikkuna täytyy aina tarkastaa kun liikkuu Ratakadulla! Liikkeestä löytyy upeita koruja ja laukkuja.





Ja ihana Muotikuu, sen ikkunat ovat aina katsomisen arvoiset samoin kuin myymälän sisätilat ja tietysti myös vaatteet ;-D. Muotikuu löytyy osoitteesta Fabianinkatu 14.



1.4.2015

Vinkki: R-Collectionilla ruutua ja silkkiä

Kävelin eilen R-Collectionin Makkaratalon myymälän ohi ja oli ihan pakko pysähtyä katsomaan tarkemmin. Näyteikkunassa oli ruutuja aivan ikkunan täydeltä, siis R-Collectionilla! Ja silkkituotteita  vaikka ja kuinka paljon! Ja tämä ei siis ole maksettu eikä muukaan mainos, vaan oma huomioni, josta halusin vinkata ;-D.