8.3.2012

Kevättä rinnassa

Nyt on juuri se aika vuodesta kun kesävaatteet alkavat kiinnostaa oikein toden teolla. Niinpä askeleet suuntautuvat ihan kuin itsestään tavaratalon kesäihmeitä katselemaan. Ja hyvin helposti tarttuu jotakin mukaan, joskus kyllä sitten kesällä ihmettelee mitä oikein ajattelin kun tuonkin ostin ;-D.

Näitä Bitte Kai Randin pellavahousuja kävin useamman kerran katsomassa ennenkuin ostin ja luulen, että näistä tulee ensi kesän suosikkini. Kuvassa mukana monivuotinen puserosuosikkini, kevällä 2006 Boutique Babusta ostettu Masain paita. Kengät Zion Outletistä ostetut Camperit, pidetty jo yksi kesä. Näillä mennään tulevana kesänä.

6 kommenttia:

 1. Hei, mukavaa että tulit kommentoimaan blogiini, niin minäkin löysin tänne. Blogisi aikuisen xl-naisen pukeutumisesta, on ollut kaivattu asia, ja toivotan sinut lämpimästi tervetulleeksi meidän aikuisten muotibloggaajien joukkoon. (itse kutsun muotiblogeiksi vaatteita esitteleviä blogeja, sanan merkitys on aika väljä...). Lisäsin blogisi listaan http://www.muotisalonki.com/2011/05/aikuisen-naisen-muotiblogit.html
  josta uskon monen uuden lukijan löytävän tänne, sillä toistasataa kävijää sisäänkirjoittautuu tuon postauksen kautta päivittäin. Mutta ilmoita toki, jos jostain syystä et haluaisi olla mukana listallani.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuija, kiitos kommentistasi ja olen oikein mielelläni listallasi ;-D.

   Blogini on tosiaan ihan uusi ja olen bloggaajana täysin kokematon, mutta tekemällähän oppii. Ajatus tästä blogista on ollut jo pitkään mielessä, mutta vasta nyt sain aikaiseksi aloittaa.

   Merja

   Poista
 2. Heips, myös minä löysin kommenttisi kautta tänne blogiisi! Näinhän se mukavasti toimii. Itsellenikin tuo blogini on vasta muutaman kuukauden ikäinen, joten ensiaskeleita otetaan, mutta innostus on sitäkin suurempi :) Hauska harrastus, pieni henkireikä hektiseen arkeen ja ihana kurkkia toisten "muoti"-bloggaajien vaatekaappeihin. Paljonhan muutakin täällä kirjoitellaan, mutta itselläni ainakin se periaate, että kovin henkilökohtaisia asioita en kirjoita, vaan blogi pysyy hyvin pinnallisella ja puhtaasti viihteellisellä tasolla - aivan tarkoituksella. Tervetuloa siis mukaan! Lisään sinut omaan seurattavaan listaani, niin näen sitten uusimmat kirjoituksesi !

  Ai niin, kivat nuo pellavahousut! Kesällä varmasti tosi nätit vaikka puhtaanvalkoisen neuleen tai teepparin kanssa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen jostakin syystä aivan heikkona löysiin pellavahousuihin, mutta yläosat ovat vähän ongelmallisia. Katsotaan sitten kesällä, mitä yläosaksi valikoituu ;-D.

   Ihanaa, että Tuija on kerännyt listan aikuisista muotibloggaajista, sitä kautta on löytynyt monta kivaa blogia mm. sinun. Tämä on tosiaan mukavaa "hömppää" arjen keskellä ja olen samaa mieltä kanssasi, että kannattaa pysyäkin sillä linjalla eikä kovin henkilökohtaisia kirjoitella.

   Poista
 3. Oi minä niin rakastan pellavahousuja, odotan kovasti lämpimiä kelejä, jotta voin kaivaa ne kaapista esille ja alkaa pitämäänkin niitä. Tähän saakka vaan hypistellyt olen kaapissa olevia.

  Löysin tänne Tuijan vinkistä ja tykästyin heti blogiisi, suosikkeihin siis menee ja pitää tulla kurkkimaan onko täällä jotain uutta kivaa ilmaantunut :) Itse olen viime kesäkuusta saakka koettanut löytää kurvikkaalle vartalolleni vaatteita. XL-elämää on blogin nimenä hämäävä, koska elämäntapa rempan myötä keikun XL.n ja L.n välimaastossa, mutta kyllä se vaan niin on, että kurvikkaammalla vartalolla mennään täälläkin. Kirjoitan kuten monet muutkin, kevyistä aiheista raskaampien sijaan.

  Tervetuloa joukkoon siis :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Dahlia, kiitos visiitistäsi, mukava kun kävit ja vielä pidit näkemästäsi ;-D.

   Minullahan on vielä vaatteiden suhteen lisähaastetta tuomassa huikea 159 sentin pituus, joten vaateketjujen vaatteet eivät oikein istu. Jos vaatteessa on leveyttä, siinä on myös pituutta ja varsinkin takeissa ja paidoissa vyötärön kohta ei osu oikeaan kohtaan jne.

   Päivityksiä on nyt tullut hitaahkoon tahtiin, mutta mielessä muhii muutamia aiheita esim. kengistä....

   Poista