28.7.2013

Suosikkihousut

Luulin ihan oikeasti tänä kesänä selvinneeni alennusmyynneistä vain parilla ostoksella, mutta nyt kun alet alkavat olla ohi huomaankin olleeni varsinainen alehamsteri.

Miten onkin sattunut niin paljon vastustamattomia löytöjä, niinkuin nämä Zaran ihanat, tiilenpunaiset löysät housut. Näitä en vaan voinut jättää ostamatta, näissä on sekä väri että malli ja vielä hintakin kohdallaan. Yläosaksi vanha Masain paita ja jalkoihin niinikään alesta hankitut remmisandaalit ;-D. Näillä on hyvä lähteä kesälaitumille!
12 kommenttia:

 1. Kiva yhdistelmä. Sopii sinulle todella hyvin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, vasta kuvasta tajusin kuinka hyvä tuo yhdistelmä on! Vaikka olenkin yhdistelmää käyttänyt jo monta kertaa, se näyttää peilissä erilaiselta, ei yhtä hyvältä kuin kuvassa ;-D. Joskus niinkin päin!

   Poista
 2. Kaunis asu ja sopii sinulle hyvin !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sara ;-D. Housut ovat tosi hyvät ja tuo Masain paita on kuin tehty juuri noille housuille! Aina kun en keksi mitään sopivaa yläosaa, sovitan tätä paitaa ja useinmiten se on juuri se joka on hyvä. Olen ostanut paidan jo vuonna 2006 ja aina vaan se on hyvä ;-D.

   Poista
 3. Hyvä ostos, mitäpä sitä turhaan miettii aleostosten määrää jos löytää hyviä ostoksia joita voi käyttää useampana kesänä. Housujen värihän menee myös ympäri vuoden.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinhän se on, minulla vain rupeaa kaappitila olemaan lopussa eli pitäisi tehdä vähän poistoja sieltä ;-D. Ehkäpä sitten kun lomat on vietetty ja palataan tarmoa uhkuen taas arkeen!

   Poista
 4. Kiva nähdä väriä sulla. Sopii hyvin housut sulle ja kokonaisuus toimii.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maiju ;-D. Aina silloin tällöin joku väri kolahtaa ja nyt se on tuo tiilenpunainen!

   Poista
 5. Kaunis asu ja sopii sinulle erinomaisen hyvin! Ostin alkukesästä ihka ensimmäiset (aikuisena) punaiset housut ja tykkään niistä yllättävän paljon. Punainen on peloistani huolimatta aika helppo yhdistää moneen.
  Sulla alkaa loma, mulla ja varmaan monella muullakin alkaa työt. Ihanaa ja rentouttavaa lomaa toivotellen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ania, minäkin olen tullut aivan vallattomaksi tämän blogin myötä, ostelen punaisia housuja ja takkeja ;-D. Tuohon tiilenpunaiseen sopisi mustan lisäksi aivan hyvin harmaa, beige ja tummansininenkin. Valkoinenkin kävisi, raikastaisi, mutta kun en viihdy yhtään valkoisessa ja sitä paitsi olen sottapytty ;-D.

   Mukavaa töihinpaluuta sinulle!

   Poista
 6. Hei uoeat! Sopivat sinulle todella hyvin! Tykkään paljon :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Dahlia, onnistunut ostos, ohimennen napatut housut, en edes sovittanut ja näin hyvät sain ;-D.

   Poista