22.8.2013

Loma loppuu

Jo viimeinen lomaviikko menossa, kuinka tämä aika näin nopeasti kuluu! Ensimmäiset kolme viikkoa pohjoisessa menivät aivan hujauksessa, lauantaisen kotiinpaluun jälkeen tahti on vähän hidastunut, mutta ensi tiistaina häämöttääkin jo töihin paluu.


Saunaprojektikin on edistynyt ihan mukavasti, veljeni vaimoineen ja sisareni ovat tänä kesänä viettäneet varsinaista aktiivilomaa, työleiriä. Minä olen lähinnä ollut mukana vain hengessä ;-D. Kuvassa sauna on vielä kattoa vailla, mutta nyt kattokin on jo valmis. Ovet ja ikkunat sen sijaan puuttuvat, niitä ei ole vielä edes toimitettu. Lasia ei kuulemma ole, pula-aika siis!
Eilen palailin jo varovaisesti normaalielämään käymällä kampaajalla. Tukka olikin reilussa kuudessa viikossa päässyt jo aivan mahdottomaksi. Ja olipa kummallista pukea "kaupunkivaatteet" päälle ;-D. Tässä siis päivän asu, vanhat tutut, Masain paita ja Bitte Kai Randin pellavahousut!Ja tiedän, kuva on aivan vino! Olen jo pidemmän aikaa ihmetellyt ja harmitellut kuinka kuvat, jotka ovat alunperin aivan teräviä muuttuvat blogissa kummallisen sumeiksi. Eilen tyttäreni huomasi, että kuvan suoristaminen Picasassa paitsi suurentaa kuvaa jonkin verran myös sumentaa sen! Siksi siis vino, mutta terävämpi kuva ;-D. Onko kenelläkään vinkkiä asian korjaamiseksi?

p.s. Tervetuloa buduaariini Oldowl ;-D.

10 kommenttia:

 1. Kiva asu ja saunamökki näyttää tosi isolta, onko siellä makuutilakin tarvittaessa vieraille?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saunamökki on noin 15 neliötä ja siinä on sauna ja saunakamari, ei sinne luultavasi yhtä yöpyjää enempää mahdu, tosin en oikein osaa tilaa vielä hahmottaa ;-D.

   Poista
 2. Kauniissa maisemissa olet lomaasi vietellyt! Ja totta - päivät vain viuhahtavat ohi - ihan liian nopeasti.
  Nauti täysillä viimeisistä lomapäivistäsi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaunista siellä on ja sattui vielä ensimmäinen viikko olemaan lämmin ja aurinkoinen, eikä ollut edes sääskiä ;-D. Ja eihän minulla ole kuin neljä viikkoa töitä ennen viikon Rooman matkaa syyskuun loppupuolella!

   Poista
 3. Upeita kuvia ja kaunnit maisemat ! Asusi on ihanan rento. Tykkään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sara ;-D. Asu oli kyllä rento, mutta niin erilainen kuin loma-asuni ja olo tuntui niin kaupunkilaiselta! Pehmeä lasku työpukeutumiseen.....

   Poista
 4. Oi ihania kauniita lomakuvia! Täällä palattiin varovasti maanantaina koettavaan arkeen tänään urakalla pyykinpesulla ja siivouksella :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Dahlia, kohtalotoveri ;-D. Teillä jää aika vähän palautumisaikaa reissun jälkeen, minä olen sentään jo melkein viikon totutellut kotona arkeen..

   Poista