4.3.2015

Apua, kesä tulee

Viimeistään maaliskuun alussa alkavat kesävaatteet nousta mieleen, vaikka kaupoissa ei vielä kovin kesäisiä vaatteita näy. Mieli alkaa listaamaan viime kesän vaatteita ja takaraivossa tykyttää tunne että eihän minulla ole mitään sopivia vaatteita tulevaksi kesäksi! Tai ainakaan en enää pidä niistä mitä minulla on ;-D.

Ja tässä mielentilassa, kun vihdoin löytää kaupasta kesävaatteita, täytyy sitten jotakin ostaa, ihan vaan siitä ilosta että uudet kesävaatteet ovat tulleet myyntiin. Ja ne vaatteet ovat juuri niitä, joita sitten kesällä ihmetellään, että minkäköhän takia tuonkin ostin!

Tänä keväänä aion kuitenkin pitää varani ja olla menemättä tuohon halpaan. En aio mennä kaupoille norkoilemaan ja nuuskimaan, vaan tyydyn katselemaan kesäisiä vaatteita Pinterestissä. Olen kerännyt tänne houkuttelevia kesäasuja ja tällä hetkellä erityisesti miellyttää tämä vajaamittaisten, kapeiden housujen ja tunikan yhdistelmä lähes viidenkymmenenviiden vuoden takaa ;-D.

9 kommenttia:

 1. Tuo kesävaatehimo on niin totta! Gudrun och Sködenillä on monesti ihania tunikoja. Materiaalitkin ovat laadukkaita. Hmmm, täytynee piipahtaa heidän sivuillaan ihastelemassa:)

  VastaaPoista
 2. Tuo kevätvaatehimo on tosi huvittava ilmiö tuolla pään sisällä, talvivaatteisiinhan ei tuollaista himotusta ole ;-D. Ajattelinkin nyt ottaa lähiaikoina vanhat kesävaatteet esille, käydä ne ihan rauhassa läpi ja laittaa kiertoon tarpettomat! Itse yritän pysyä vain siellä Pinterestissä, ettei vahingossakaan tulisi tehtyä heräteostoksia nettikaupasta.

  VastaaPoista
 3. Tuo on niin totta! Kevät ja kesävaatteet aiheuttavat varsinaisia "tahtoo juuri tuon" kohtauksia ja talvivaatteita kohtaan ei ole ollenkaan sama fiilis. Viisasta tuo pinterestin selaaminen kyllä, teen itse samaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri niin! Nyt selataan Pinterestiä ja jos tarvitaan kesävaatteita hankitaan ne sitten kesällä, niin ei tule niitä virheostoksia ;-D.

   Poista
 4. Niin, tulkoon lempeän lämmin kesä, juuri sen verran paistetta kuin tarvitaan ja juuri sen verran lämmintä kesäsadetta kuin tarvitaan. Ja juuri sellaiset kesävaatteet kuin tarvitaan ;-D.

  VastaaPoista
 5. Sitä omistaa paljlon enemmän kesävaatteita kuin talvivaatteita, vaikka oikeastaan asian pitäisi olla päinvastoin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä onkin, mielenkiintoista! Mistähän sekin kertoo ;-D.

   Poista
 6. Vastaukset
  1. Kiitos FF, nyt vielä pitäisi toimia vatteidenkin suhteen näiden viisaiden sanojeni mukaisesti ;-D.

   Poista