12.4.2015

Kevään merkki


Kevättä on jo niin paljon ilmassa, että uskaltauduin sunnuntaiselle aamukävelylle kameran kanssa! Tykkään vaellella ympäri eteläistä Helsinkiä, norkoilla suljettujen kauppojen  näyteikkunoiden takana ihmettelemässä kaikkea esille asetettua ja kuvatakin kiinnostavia juttuja. Nämä kävelyt ovat ihan kevään ja kesän juttu, talvisin en niitä tee! Siksi ensimmäinen kävelyretki onkin varma kevään merkki ;-D.

Minulla on vakiopaikat, joissa käyn katsomassa ikkunat ja yksi niistä on Kaunis Veera Albertinkadun ja Merimiehenkadun kulmassa.

Tämän liikkeen taisin löytää vasta viime kesänä, silloin ikkuna oli muistaakseni täynnä erivärisiä espadrilloksia. Lifestyle löytyy osoitteesta Kapteeninkatu 9.

Samasta talosta löytyy myös AntikWest, jonka ikkunassa olivat kaiken muun kauniin lisäksi nämä korut. Varsinkin tuo alemman kuvan kaulakoru viehätti kovasti!

Ja samassa talossa on tämäkin liike, KnitWorks. Näyteikkuna täynnä mielenkiintoisia juttuja, mutta heijastusten vuoksi vain yksi kuva ;-D.Kurkistan usein myös Maranello Womanin ikkunan Korkeavuorenkadulla, vaikka se ei varsinaisesti suosikkeihini kuluu. Tänään ikkunassa oli esillä vähän erilaista kukkakuviota ja paljon korallin väriä.Harri Syrjäsen liikkeen ikkuna täytyy aina tarkastaa kun liikkuu Ratakadulla! Liikkeestä löytyy upeita koruja ja laukkuja.

Ja ihana Muotikuu, sen ikkunat ovat aina katsomisen arvoiset samoin kuin myymälän sisätilat ja tietysti myös vaatteet ;-D. Muotikuu löytyy osoitteesta Fabianinkatu 14.17 kommenttia:

 1. Olisipa ihana tuo Muotikuun untuvainen mekko laittaa johonkin gaalaan. No kutsua odotellessa, johonkin gaalaan, voi aina haaveilla:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, kun koskaan ei voi tietää koska gaalakutsu tulee on hyvä tietää ainakin mistä sitten mekon löytää ;-D. Ja minusta tuo Muotikuun myymälä on niin ihana kristallikruunuineen, että siellä on ihan pakko aina joskus käydä hankkimassa annos blingiä ja taas jaksaa tätä harmaata arkea!

   Huomasitko muuten, että untuvamekon kengiksi oli laitettu valkoiset tennarit.....

   Poista
  2. No en. Sopisi varmaan sille kelle tuo mekkokin, sillä onhan se aika tyttömäinen. Wanhaintansseja moni tanssi conversseilla tänä keväänä ja siinä minulla oli vähän nielemistä:) Oma tytär kylläkin veti tanssit balleriinoilla saaden karmivat rakot ja tuli vertavuotavina kotiin, jote ei mennyt nappiin sekään valinta:)

   Poista
  3. Kyllä sitä jotenkin ajattelee, että juhlapuvun kanssa olisi myös juhlavat kengät, mutta nuorisolla on aina omat juttunsa ;-D. Joskus jo sisäänajetut kengätkin aiheuttavat ikävän yllätyksen ja jalat ovatkin rakoilla. Olen joskus jo etukäteen, varmuuden vuoksi, teipannut kantapäät laastarilla kun en ole ollut ihan varma siitä etteivät kengät hankaa....

   Poista
 2. Välillä on niin mukava tehdä ikkunaostoksia; vain haahuilla katuja pitkin näyteikkunoita ihastellen. Kiva postaus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja sunnuntaiaamu on täydellinen ajankohta haahuilulle ;-D. Ja turvallinen, oli ikkunassa mitä ihanuuksia tahansa, kauppa on suljettu!

   Poista
 3. Ensimmäisen kuvan oranssi takki on upea ja samoin kookkaampi Harri Syrjäsen kaulakoru :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Takki on ihana, mutta väri ei oikein miellyttänyt, on vähän liian värikäs ;-D. Tuosta Harri Syrjäsen isommasta kaulakorusta pidin kovasti, mutta pidin ehkä vielä enemmän tuosta AntikWestin kaulapannasta! Sääli ettei siinä ollut hintaa näkyvillä. Toisaalta taas, en ole oikein kaulakoruihminen, on niin lyhyt tuo kaulan alue etteivät kaulakorut oikein siihen mahdu....

   Poista
 4. Kauniita kuvia! <3 Etenkin toisen kuvan kengät ovat ihan mahtava <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kengät ovat Chie Miharat, ainakin Zio myy tuota merkkiä ja miten hyvin ne natsaavatkin tuon takin kanssa ;-D.

   Poista
 5. Kiitos aurinkoisista kuvista! Kevät pyrkii jo rintaan...
  Onko Ilona Pellistä kuulunut mitään?
  Terv. Tuulia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Tuulia, kyllä se kevät tästä edistyy vaikka keikkuen tuleekin ;-D. Ilonasta ei ole mitään kuulunut, olen odotellut jotakin elonmerkkiä ja ajatellut, että pitäisi soittaa ja kysellä vähän missä mennään. Minulla on yksi takkihankintakin mielessä ;-D. Laitan sitten tietoa tänne blogiin.....

   Poista
 6. Ihania kevätvärejä - ja minulle aivan uusia liikkeitä!
  Blogissani postaus sinun minulle jo aikoja, aikoja sitten heittämään Miksi? -haasteeseen;)
  Iloa tähän päivään ja tuleviinkiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Lady, piti ihan tarkistaa koska olen tuon haasteen sinulle paiskannut ja onhan siitä jo jonkin aikaa, parempi myöhään kuin ei ollenkaan ;-D. Mukavaa viikonalkua sinne Turkuun.....

   Poista
 7. Voi ei miten hauskaa ihailin juuri tällä viikolla tuota keltaista takkia ja kukallisia kenkiä näyteikkunasta. Ladyn kautta tänne tupsahdin ja tulin ja jäin. <3

  Nimimerkillä toinen aikuinen nainen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih ja ihastelimme siis Pinkit Korkokengät Maijun kanssa kyseisiä vaatteita :)

   Poista
  2. Hei Tiia, kiva kun löysit tänne buduaariin ja jäit ;-D. Tykkään Kauniista Veerasta ja käyn siellä aina silloin tällöin, siellä on aina kivoja vaatteita. Olen sieltä jotain ostanutkin! Jostakin syystä käytettyjen vaatteiden liikkeistä löytyy paljon mielenkiintoisempia vaatteita kuin tavarataloista.....

   Poista