4.7.2015

Nansoa nurinpäin

Eilen se sitten tuli, se kesän ensimmäinen hellepäivä. Tietenkään en ollut ehtinyt siihen valmistautua, jalat olivat ruskettamatta, varpaankynnet lakkaamatta ja ohuet mekot säilytyksen jäljiltä ryppyisinä! Enkä aamulla herännyt herätyskelloon ja jouduin lähtemään töihin aika kiireellä ;-D.

Tilanteen pelasti jostakin alesta hankittu Nanson mekko. Ja kun mekon etumus ei oikein asettunut mieleni mukaan, puin sen päälleni takapuoli eteen ja heti tuntui paremmalta. Pitihän tämäkin mekko silittää, mutta se kävi huomattavasti nopeammin kuin pellavan taikka bambun silittäminen.


Minusta musta on kyllä ehdoton kesäväri, mutta se vaatisi pikkasen rusketusta ;-D. Ja sen rusketuksen hankkiminen sääriin on aika toivotonta, mutta vähän itseruskettavaakin auttaa kummasti. Kunhan vain muistaa sen tehdä!

Nautitaan nyt näistä lämpimistä päivistä, eikä huolehdita turhista....

8 kommenttia:

 1. Hyvinhän toi istuu väärinpäinkin. Juu varpaankynnet on lakkaamatta täälläkin eikä säärissäkääm juuri rusketusta ole =D.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaula-aukostakin tuli mielenkiintoisempi väärinpäin ;-D. Itseruskettavaa on ollu tarkoitus laittaa jo heti alkukesästä, mutta sääennusteet ovat estäneet! Ja ehkä vähän sekin, että inhoan itseruskettavan hajua.

   Poista
 2. Mä olen kulkenut vapusta asti mekoissa ilman sukkahousuja (okei, yksissä häissä oli sukkahousut), hyvä konsti saada väriä sääriin:)

  Hyvä kun huomasit kääntää mekon, hyvä noin, siinä on vähän jujua. Tuollaiset pienet konstit ei ollenkaan aina tule mieleen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Apua, kuinka olet tarjennut ilman sukkahousuja? Kyllähän väriä tosiaan saa ajan kanssa, itselläni on vain se ongelma, että jalkapöydät ja polvet ruskettuvat, mutta sääret eivät ;-D.

   Joo, mekko tosiaan näyttää ihan erilaiselta nurinpäin ja tuntuukin paljon mukavammalta. Enpä kyllä osaa sanoa mistä tuli mieleen kokeilla mekkoa takapuoli eteen, mutta tulos oli oikein hyvä. Enkä ole tätä mekkoa tosi helteellä käyttänyt, mutta eilisessä säässä se oli ihan mukavan viileä...

   Poista
 3. Mekko on kiva nurinpäin! Ja täällä toinen, jonka jalat ovat valkoiset, varpaankynnet lakkaamatta ja mekot myttyrässä. Keinorusketukseen on pakko turvautua mikäli yrittääkään ilman sukkia mekkoa käyttää. Tuttu juttu - enkä näytä koskaan oppimaan ennakoinnin jaloa taitoa;)
  Kivoja kesäpäiviä ja mekkokelejä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin olen aikonut aloittaa jalkojen ruskettamisen jo toukokuun lopulla, mutta kun säät eivät oikein ole lämmenneet, se on jäänyt vain aikomukseksi ja näin siinä taas kävi ;-D. Mutta viis siitä, nautitaan kesästä! Mukavia kesäisiä mekkopäiviä sinne Turkuunkin....

   Poista
 4. Oi kun kiva mekko ja ihana idea laittaa se nurinpäin!
  Joo koivet on täälläkin vitivalkoiset, mutta en anna sen haitata menoa vaan porskutan eteenpäin, saavat väriä jos saavat, todennäköisesti eivät :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri niin, kesä on ihana vaikka ihan valkoisin säärinkin ;-D. Käytetään juuri sellaisia vaatteita kun halutaan, eikä välitetä pikkujutuista!

   Poista