15.9.2015

Värikästä Ilonaa juhlanäytöksessä

Ilona Pellin jo kaksi vuosikymmentä jatkunutta menestyksekästä uraa juhlittiin perjantaina juhlanäytöksellä. Näytöksen tähtiä olivat Markku Susimäen taiteesta silkille painetut printit, toinen mustaa valkoisella pohjalla ja toinen hyvin värikäs, monivärinen.

 

Näytös aloitettiin tutuilla väreillä, mustalla ja harmaalla ;-D. Siitä jatkettiin mustavalkoisen kautta moniväriseen, välissä mausteena jotakin yksiväristä. Tässähän on vain pieni osa kaikesta siitä, mitä näytöksessä näimme. Näytöspaikkana olivat Fritz Hansenin tilat Yrjönkadulla. Värikkäät korut ovat Coruyasta, kehykset ja aurinkolasit Alain Mikliltä.

Ja loppuun vielä kuva näytösseurana olleesta ystävästäni Soilesta, armoitetusta värien käyttäjästä, kauniissa 60-luvun henkisessä Marimekon takissaan.Minun asuni näytöksessä taas koostui mustasta Sali-tunikasta, mustasta Wien-takista, mustista housuista, mustista kengistä ja mustasta laukusta. Olimme Soilen kanssa mainio pari, värikäs kolibri ja musta korppi ;-D.


2 kommenttia:

  1. Hei, kiva kuulla sinusta :) Hyvän näköinen mallisto, ja sinullakin taitaa olla uusi väri hiuksissa? Kivaa loppuviikkoa. Terkuin Ripsu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Ripsu, vähän on täällä blogissa tullut hiljaiseloa vietettyä ;-D. Jostakin syystä pidin enemmän mustaa valkoisella printistä, mutta monivärisessäkin oli kauniit värit ja miten kauniisti silkkivaate liikkui, ihan leijui. On minulla kyllä uusi luonnostaan harmaantunut väri hiuksissa, mutta tuossa viimeisessä kuvassa on kylläkin ystäväni Soile, jonka tukassa on vaaleanpunertava sävy ;-D.

      Poista