5.10.2015

Kapealahkeiset housut

Käväisin tänään pikapikaa KappAhlissa kurkkaamassa löytäisinkö sieltä uudet mustat kapealahkeiset housut, sellaiset joissa on vetoketju sivulla ja joita minulla on ollut jo muutamat. Siis jo hyväksi todettu malli entisten nuhjaantuneiden tilalle, koska en näköjään oikeastaan muun mallisia käytä. Kapealahkeiset kun ovat niin hyvät kaikkien tunikoiden ja mekkojen kanssa ;-D.

Tänään oli tosiaankin minun päiväni ostosten suhteen, ensinnäkin KappAhlissa olivat kaikki housut alennuksessa ja löysin uuden kivan mallin, jossa ei ole ollenkaan vetoketjua vaan joustovyötärö. Ne tuntuivat niin hyviltä, että otin samantien kahdet, hinta 24,95 € kun ei päätä huimannut ja vielä alennus päälle!

Ihan vinkiksi siis kapealahkeisten housujen ystäville, alennus 25% taitaa olla voimassa vain 6.10. saakka, mutta eihän tuo normaalihintakaan paha ole ;-D.

2 kommenttia:

  1. Tosi kivat. Ostin itse vetoketjulliset vastaavan tyyppiset Cubukselta, ei nekään olleet hinnalla pilattu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, ketjuliikkeistä voi löytää tosi hyviäkin housuja. KappAhlista en oikeastaan muuta sopivaa löydä kuin näitä kapealahkeisia housuja ja nämä vetoketjuttomat (jotka ovat jo päällä) ovat tosi mukavat. Minulla kuluu niin paljon rahaa noihin yläosiin, että on ollut mukava löytää näin edullisia alaosia ;-D.

      Poista