1.10.2016

Liituraitaa

Totesin jo helmikuulla, että Monkin näyteikkunoiden vilkuilu on vähän riskaabelia, mutta silti menin toistamaan saman kuin silloin. Aamulla töihin mennessäni syrjäsilmällä vilkaisin, siis ihan vaan vilkaisin toiselta puolelta katua, Monkin ikkunaa ja siellä oli jotakin mielenkiintoista, jotakin liituraitaa.

Ruokatunnilla oli sitten tarkistettava mitä oikein olinkaan aamulla nähnyt ikkunassa. Olin nähnyt hihattoman  liituraitamekon, sellaisen liivihameen, jossa on laskoksia edessä. Olin aivan myyty!


En ole vielä ottanut mekkoa käyttöön, vaatteitahan täytyy ensin hillota vähän aikaa ennenkuin niitä voi käyttää. Tosin asiaan ehkä vaikutti sekin, että mekko oli ihan tuhannen rypyssä enkä jaksanut ruveta sitä aikaisemmin silittämään. Joten en vielä tiedä onko mekko ihan huti vaiko hitti! Sehän selviää vasta käytössä.

Oli mielenkiintoista huomata, etta innostuin mekosta, jossa on kaksi asiaa joista en yleensä edes pidä tai oikeastaan kolme. Ensinnäkin siinä on liituraitaa, toiseksi se on hihaton ja kolmanneksi siinä on polyesteriä 68 %. Mutta annoinko näiden asioiden haitata? No en tosiaankaan!

Osasyynä tähän mekkoon hurahtamiseen on varmaankin Lynin Accidental Icon-blogin ja hänen instagram-tilinsä tiivis seuraaminen. Olen aivan ihastunut Lynin tyyliin ja tässä mekossa on vähän samaa henkeä kuin hänen pukeutumisessaan.....

Nyt mielessä pyörii monia tapoja käyttää mekkoa, ainakin sitä voi käyttää niin että alla on pitkähihainen pusero tai päällä pitkähihainen neuletakki tai joku muu takki. Mielikuvissani mekko vaatii ehdottomasti mustat läpinäkymättömät sukkahousut ja herrainkengät!

6 kommenttia:

 1. No oli nyt kyllä riskaabelia lukea tätä blogia.... ihan tosi kiva mekko:)
  Äh, onneksi (?) ei ole Helsingin reissuja nyt vähään aikaan tiedossa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sainpas vahingon kiertämään ;-D. Ei vaiskaan, mutta ainakin itse tykkään saada muista blogeista vinkkejä kivoista vaatteista.

   Joskus nuorempana minulla oli tapana ystävättären kanssa uhrata koko lauantai-päivä kaupoissa kiertelylle, mutta enää ei kiinnostus riitä moiseen. Mutta täsmäiskuja voi tehdä, jos jostakin saa hyvän vinkin....

   Ja kiva että tykkäsit mekosta ;-D.

   Poista
 2. Kiva mekko, ihan ehdottomasti hyvä ostos eikä mikään huti. Saisi muuttaa minunkin kaappiini. Mukavaa sunnuntaita<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänään sain viimein soviteltua mekkoa erilaisina virityksina ja ihan hyvältä vaikuttaa! Reilun viikon kuluttua onkin yksi tilaisuus, jossa voisin sitä käyttää. Tässä kohtaa on pakko tunnustaa, että ostin jo mekkoon täydellisesti sopivat herrainkengätkin ;-D.

   Mukavaa sunnuntain jatkoa ja tulevaa viikkoa myös sinulle!

   Poista
 3. Moi - näin tuon asun Monkin ikkunassa Aleksilla muutama päivä sitten! Mäkin pysädyin katsomaan, tosikiva asu! Ala nyt vaan käyttää sitä samantien, hyvä ostos!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tällä viikolla otan kyllä mekon käyttöön, kaivelin jo pitkävartiset saappaatkin esiin, että varmasti tarkenee ;-D.

   Poista