8.1.2017

Uutta vuotta


Blogini on näköjään jämähtänyt viime vuoden jouluaattoon ;-D. Niin mukava kuin ajatus ikuisesta jouluaatosta onkin, taidan kuitenkin päivittää blogin tälle vuodelle!
  
Alkuvuoden alennusmyynneissä olen viihtynyt oikein hyvin, tosin pistämättä niiden takia nenääni ulos ollenkaan. Ahkeran netin selaamisen seurauksena muutama pakettikin on jo matkalla. Tulossa olevien pakettien sisältö jännittää normaalia enemmän, koska tuli tilauksissa siirryttyä vähän mukavuusalueen ulkopuolelle. Tarkoittaen nyt sellaisia vaatteita, joita en oikein ole osannut kuvitella itselleni, kuten nahkatakki ja culottes-tyyliset leveälahkeiset housut. Molemmat tilasin ajatuksella, että onneksi ne voi palauttaa jos tuntuvat ihan mahdottomilta käyttää.


Asukuvia ei nyt ole, mutta kun kaikki viime aikoina käyttämäni asut on jo ainakin kertaalleen kuvattu tänne, vahinko ei liene kovinkaan suuri. Sen sijaan olen keskittynyt kuvaamaan kaikkea muuta, kuten esimerkiksi maisemaa ikkunan kuurankukkien läpi. On muuten paljon hauskempaa kuin asukuvien kuvaaminen ;-D.


Uudenvuodenlupauksia en tehnyt tänäkään vuonna, mutta edelleenkin turhan tavaran vähentäminen jatkuu. Ostolakkoakin olen ajatellut oikein vakavasti, mutta olen huomannut, että tuo ajatus vain ahdistaa ja saa aikaan paniikkiostamista. Ei ole kyllä oikein aikuismaista käytöstä ;-D.

Eipä nyt enempää tällä kerralla, tuli kuitenkin vuosi 2017 korkattua ja palaan asiaan uusien hankintojen tiimoilta. Kävi niiden kanssa kuinka tahansa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti