5.3.2017

Mekkovinkki

Minulla on tapana säännöllisen epäsäännöllisesti käydä kurkkimassa Nanson sivuilla outletin tarjontaa. Sieltä olen bongannut monta kivaa mekkoa ja nämä Kioto-housut ihan hyvällä alennuksella. Ja sieltä on helppo tilata, koska tiedän että heidän XL-kokonsa on minulle juuri sopiva, sekä leveytensä että pituutensa puolesta.

Torstain kurkkauksella löysin sieltä tämän ohuen viskoosisen Katve-mekon, jonka tilasin heti. Ja kiitos Nanson nopeiden toimitusten, mekko oli jo eilen aamulla minulla. Materiaali on ohutta viskoosia elastaanilisällä ja minusta mekko on juuri sopiva kesäkäyttöön.

Tammikuisella kurkkauksella löytyi tämä Huurre-mekko, joka sekin päätyi minulle. Tämäkin mekko XL-kokoisena oli aivan sopiva, paitsi hihat olivat liian pitkät, mutta sehän on minulla enemmän sääntö kuin poikkeus! Tässä mekossa oli mielenkiintoinen materiaaliyhdistelmä, puuvilla 45% /modaali 40%/villa 15 %. Näistä molemmista mekoista näytti olevan jäljellä vain isoja kokoja ;-D.

Tykkään kovasti Nanson yksinkertaisista ja yksivärisistä (lue mustista) mekoista, joiden mitoitus on reilu ja kokoja riittää. Niitä on helppo käyttää töissä ja käyväthän ne myös puolijuhlavissa tilaisuuksissa, joista olen kirjoittanut täällä ja täällä. Ja outlet-hinnoilla niitä voi olla useampikin varastossa, terveisin vaatehamsteri....


2 kommenttia:

  1. Molemmat mekot ovat sellaisia, joille olisi aina käyttöä - jos olisivat hieman pitempiä. Nuo jäävät minulle auttamatta liian lyhyiksi. Olen nimittäin päättänyt että en osta enää yhtään mekkoa, jota joudun käyttämään pelkästään tunikana;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä, jos XL-kokoisen mekon pituus on juuri sopiva 159-senttiselle, voisi sanoa että mekko on lyhyt! Olen tietysti iloinen siitä, että mekon pituus on minulle sopiva, mutta liian pitkää on helppo lyhentää toisin kuin pidentää liian lyhyttä. Tasan ei käy onnenlahjat ;-D. Mukavaa viikkoa kuitenkin!

      Poista