3.12.2020

Joulunodotusta

Joulu lähestyy, uskomatonta kyllä. Onpas tämä ensimmäinen vuosi eläkeläisenä mennyt hurjaa vauhtia, kaikesta kummallisesta huolimatta. Aikaa kun on, olen aloittanut joulupuuhat jo marraskuun lopulla. Olisi kyllä tehnyt mieli aloitella jopa aikaisemmin, mutta onnistuin hillitsemään itseni ja aloitin vasta 21. marraskuuta ;-D. Silloin ostin ensimmäisen amarylliksen ja kuuntelin eka kertaa joululauluja!

Tänä vuonna innostuin vuokrakuusesta ja olen tilannut meille joulukuusen, joka tuodaan kotiin 12. joulukuuta ja haetaan pois 9. tammikuuta. Ajatelkaa kuinka vaivatonta! Kyllähän sen kuusen hakeminen on kivaa, mutta sen poisvieminen tuntuu aina niin hankalalta ja ikävältä. Vuokrakuusesta löytyy lisätietoa täältä, tosin tälle joululle ei enää riitä kuusia!

Tänä vuonna aion leipoa vähän enemmän kuin aikaisemmin, suunnitteilla on sekä taatelikakku että englantilainen hedelmäkakku. Ajattelin leipoa ne ihan lähipäivinä, aineksetkin ovat jo valmiina. Joulutorttujakin leivon, jos nyt leipomiseksi voi sanoa valmiista voitaikinasta tehtyjen joulutorttujen paistamista ;-D.

Mukavaa joulun odotusta kaikille! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti