13.4.2012

Ulsteri vaiko tikkitakki?


Kevät tulee, mutta vielä on vähän liian viileää poplarille. Muistaako kukaan enää tuollaista sanaa, tarkoittaa siis popliinitakkia ;-D. Popliini on tiivis, usein vettä hylkiväksi käsitelty kangas. Siis oikein sopivaa kangasta keväiseen takkiin. No, joka tapauksessa, vielä ei ihan ole poplariaika ja siispä otetaan ylle ulsteri tai kevyt tikkitakki. Mutta kumpi?

Keväällä, kun aurinko paistaa, tekee mieli pukea päälle jotakin vaaleata. Musta, joka muulloin on oikein hyvä väri ja tuntuu omalta, ei yhtäkkiä tunnukkaan sopivalta. Syksyllä taas, kun täytyy aloittaa takinkäyttö, vaalea ei tunnu hyvältä ja haluaisi käyttää jotakin tummempaa kuten sitä mustaa.

Noh, katsottuani taas läpi kaikki kaksi välikausitakkiani, tulin siihen tulokseen, että käytän vaaleaa ulsteria aurinkoisilla ilmoilla ja harmaina, sateisina päivinä sitten ohutta mustaa tikkitakkia.

Siis poplarikelejä odotellessa ;-D.


6 kommenttia:

 1. Nooh jotenkin tuo tikkitakki näyttää kevyemmältä mutta värinä tietysti tuo vaalea on, no, vaalea :)
  Ihanaa, pian ei tarvita takkia laisinkaan, jihuu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaalea takki on villakangasta ja aavistuksen tätimäinen ;-D, joten ihan oikeassa elämässä taitaa ylle valikoitua musta tikkitakki. Ja aivan oikeassa olet, näitä tarvitaan aika vähän aikaa enää. Kesä tulee...

   Poista
 2. Vastaukset
  1. On ihan hyvä, että on vähän valinnanvaraa. Vaalea villakangastakki on ollut minulla jo yhdeksän vuotta ja olen pitänyt sitä paljon. Hankittuani mustan tikkitakin muutama vuosi sitten, tuo vaalea on jäänyt vähemmälle pidolle. Varsinkin, kun se on vähän tätimäinen ;-D. Kahta asiaa aikuisen naisen täytyy välttää pukeutumisessa, tätimäisyyttä ja liian nuorekkaita vaatteita. Aikamoista taiteilemista, eiks vaan?

   Poista
 3. Tuo tikkitakki on aivan ihana! Itselläni on joku trauma yläasteen alun muodottomasta tummanvihreästä tikkitakista joka oli aivan kamalan laatikkomallinen, sen jälkeen en ole tikkitakkiin päin edes vilkaissut, mutta tuohan on vallan kaunis ja ihastuttava.

  Oikein ihanaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 4. Kiitos Dahlia, olen todellakin pitänyt tuosta takista ja käyttänyt sitä tosi paljon. Takki on vähän muotoonleikattu, juuri sen verran että on vältytty tuolta laatikkovaikutelmalta. Takki on kotimaisen Storyn mallistoa vuodelta 2009. Hyvää viikonloppua myös sinulle ;-D.

  VastaaPoista