19.6.2012

Äidille ja tyttärelle

Palaan jälleen kerran tähän vaatteeseen. Vaate on silkkiä ja puuvillaneulosta ja minun täytyy nyt tässä yhteydessä käyttää sanaa vaate, koska se on aivan eri käytössä äidillä kuin tyttärellä.


Tässä vaate 55-vuotiaalla XL-kokoisella äidillä puserona.....




ja tässä sama vaate 25-vuotiaalla XS-kokoisella tyttärellä tyylikkäänä mekkona....



Taidamme siis ottaa vaatteen yhteiskäyttöön ;-D. Joko puserona tai sitten mekkona......

6 kommenttia:

  1. Onpa kauniista mekosta/paidasta moneksi! Ovatko nuo punakultaiset sandaalit Rizzosta? Hienot, olen pälyillyt niitä näyteikkunasta jo pari viikkoa :)

    VastaaPoista
  2. Hei Vasilisa, sandaalit ovat Rizzosta. Osuin näyteikkunan taakse juuri sinä päivänä kun sandaalit olivat tulleet ja ostin ne hetkeäkään epäröimättä ;-D. Olivat vasta lauantaina ensimmäistä kertaa jalassa ja tuntuivat tosi mukavilta....

    VastaaPoista
  3. Loistava asu, mielenkiintoista että saa noin kivasti äidille ja tyttärelle saman vaatteen......

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaikkein hauskinta on, että tuo vaate on oikeastikin "one size" kokoa ;-D. Ja se oli 2or+ by yatin näyteikkunassa esillä puserona, mutta helmaosa oli niin pitkä, että ehdotin tyttärelle että hän pukisi sen päälleen mekkona. Ja hyvä mekkohan siitä tulikin...

      Poista
  4. Ihana kangas ja väri! Voi joskus toivon olevani 10 senttiä lyhyempi, niin voisi käyttää tuollaisia oikein korkeita korkoja! Upeat punaiset korkkarit on tyttärellä...:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tytär käyttää paljon tosi korkeita korkoja ja nuo punaiset kengät sopivatkin hyvin mekon kanssa...

      Poista