29.6.2012

Kesäkassi löytyi

Joskus aikoja sitten, kahdeksankymmentäluvulla, hankin joka kevät kesäkassin. Milloin minkäkinlaisen, ikävä kyllä yhtään kesäkassia ei ole tallella. Joissakin vanhoissa valokuvissa ehkä niitä näkyisi, en nyt kuitenkaan jaksa ruveta kollaamaan valokuvia.

Ei minulla ollut tarkoitus ostaa uutta laukkua, ei edes kesäkassia, mutta toisin oli päätetty. Ihan kaikessa rauhassa kävelin tässä muutamana päivänä ruokatunnilla WTC:n läpi ja siellä se oli. Tiilenpunainen ja tummanruskea nahkainen olkalaukku Dolce Far Nienten ikkunassa. Sopisi täydellisesti Rizzosta ostettujen sandaalieni kanssa ja alennus 40%.

En suinkaan heti sännännyt ostamaan laukkua, vaan jatkoin kylmän rauhallisesti töihin ;-D. Enhän minä tarvinnut yhtään laukkua enää, ajattelin järkevästi. Kotimatkalla sitten juolahti mieleen ihan ohimennen vielä käydä vilkaisemassa laukkua tarkemmin ja ostinhan minä sen.

Laukku on tilava, siihen mahtuu perustarvikkeiden lisäksi myös eväsrasia ja sateenvarjo. Otin laukun heti käyttöön ja se on aivan ihana, vai mitä mieltä olette?8 kommenttia:

 1. Eikö olekin ;-D. Ihanan pehmeää nahkaa ja väri on aivan upea. Dolce Far Nientessä myydään tosi värikkäitä laukkuja, kannattaa käydä katsomassa.

  VastaaPoista
 2. ON tosi kaunis, rento ja rohkea väritys!

  VastaaPoista
 3. Todella kaunis ja hienostunut väri.Aivan sinun näköinen laukku.
  Mie odottelen yhä Pirita laukkuani....

  VastaaPoista
 4. Kiitos Lennu, jotenkin tuo laukku kolahti kun näin sen siellä ikkunassa...

  VastaaPoista
 5. Se on ihana! Eikä tartte muuten rajoittaa kesään, menee myös syksyllä tosi hyvin. Ei ehkä ihan talvilaukku kuitenkaan... Minä vielä odotan mun uutta laukkua. Tulisi jo!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, olen samaa mieltä ettei tämä ole talvilaukku ;-D. Ihanaa, että minulla on pitkästä aikaa kesälaukku, joka menee vielä monta kesää.

   Ja tuota laukun odottelua tuntuu olevan liikkeellä, Lennukin odottelee ;-D.

   Poista