5.7.2012

Päivän asu torstaina 5.7.

Tässä täysmustassa asussa on vietetty tämä kesäinen päivä töissä. En näköjään osaa töihin pukea päälle muuta väriä kuin mustaa. Vähän väriä tulee laukusta ja kengistä, parempi sekin vähä kuin ei väriä ollenkaan.

Kuvat on otettu töistä tullessa, sen takia tuo ryytynyt olemus ;-D.
Tunika: Ilona Pelli, Sali
Housut: H&M
Laukku: Dolce Far Niente
Sandaalit: Rizzo

6 kommenttia:

 1. Minusta punaisilla asusteilla saa nopeasti särmää kokonaisuuteen, niin tässäkin. Oikein nätti kokonaisuus kaikkineen.

  VastaaPoista
 2. Kiitos Dahlia ;-D. Tuo musta tunika on ollut suosikkini jo parin vuoden ajan, talvisin käytän sitä aika usein farkkujen kanssa. Ja musta on jotenkin kotoinen väri, tunnen oloni mukavaksi mustassa.

  VastaaPoista
 3. Todella kaunis asu! Itse olen liian kalpea käyttämään mustaa. Onkohan Ilona Pellillä vielä tuo tunika mallistossa ja lieneekö siinä muita värivaihtoehtoja?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Terhi, tuota Sali-tunikaa on kyllä edelleen mallistossa. Pari viikkoa sitten käydessäni Pellillä oli yksi aika vaalea, mudanvärinen, mutta en ole ihan varma oliko se juuri tuo Sali vai oliko se samantapainen Argos-tunika. En ollut juuri siitä kiinnostunut, huomioin sen vain ohimennen rekkiä selatessani ;-D.

   Ja myöskin toinen vähän epävarma muistikuva on, että joskus joulun aikoihin olisi ollut Salia punaisena. Käy ihmeessä katsomassa ihan Pellin liikkeessä, Tarkk'ampujankatu 1.

   Poista
 4. Pellin tunika näyttää kivalta niin edestä kun takaakin. Musta on kiva väri kun sitä osaisi käyttää eikä olis aina koirankarvoissa niinkun minä. Kaikilla on täällä niin tyylikkäitä mustia vaatteita. Musta tuntuu aina itsestä että näytän haudasta hypänneeltä mustassa. Siksi harrastan yleensä juuri noita "mudan" värisiä vaatteita ja ruskeita sävyjä pääasiassa vaikka niitä ei vielä ole blogissa nähtykään...:))

  VastaaPoista
 5. Hei Sari, niinkuin tuossa ylempänä jo Dahlialle totesinkin, tuo tunika on ollut suosikkini jo pari vuotta. Sen malli ja mittasuhteet ovat minulle sopivat ja viihdyn siinä tosi hyvin. Ilona Pellilla ei oikein kovasti ole tuota värivalikoimaa, mutta minulle mustan ystävänä se sopii oikein hyvin ;-D.

  VastaaPoista