23.1.2013

Lomanen

Vietin viime viikonloppuna lomasen, siis pitkän viikonlopun Pyhätunturilla. Ilmat olivat oikein mukavat, ulkoilu oli kivaa. En hiihtänyt enkä lasketellut, kävelyllä kävin sekä lumikengillä että ilman ;-D.


10 kommenttia:

 1. Hei Merja, onpa upeat maisemat. Oli varmaan rentouttava viikonloppu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olihan se, aivan kuin olisi ollut pitemmälläkin lomalla eikä vain perjantaista maanataihin. Ja ilmat olivat tosi mukavat ulkoiluun. Pyhätunturin maisemat ovat aivan upeat ;-D.

   Poista
 2. Ihanat maisemat - ja kylläpäs olit reippaan näköinen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aina sitä kuvanoton ajan jaksaa skarpata ;-D. Olin eka kertaa lumikengillä ja kaikki varusteet takkia myöten olivat lainavarusteita, vain toppahousut olivat omat. Suunitelmissa on hankkia omat lumikengät.

   Poista
 3. Onpas kivan talvisia ja kauniita kuvia! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Dahlia,kauniista maisemista ei voi tulla kuin kauniita kuvia ;-D.

   Poista
 4. Upeita kuvia, kertakaikkiaan! Erityisesti tykkään niistä kuvista, joissa aurinko on juuri laskemassa. Olet saanut valon talteen todella hienosti! Alimmaisista kuvista tulee tunne että hrr, kylmää... Eri tavalla jänniä olivat myös poronsarvikuvat, hyvin surrealistisia, mielenkiintoisia.

  Tervetuloa taas takaisin, kuvista päätellen sait uutta virtaa koko kevääksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Preferita ;-D. Tuo matalalta paistava aurinko oikein houkutteli kuvaamaan ja kuvat onnistuivat aika hyvin. Samoin nuo poronsarvikuvat, niissä on tosiaan jotakin hyvin salaperäistä, jotakin ikiaikaista.

   Toivottavasti tuota virtaa riittää vielä pitkään, ainakin siihen asti kun kevät tulee oikein kunnolla...

   Poista
 5. Onpa kauniin ja harmoonisen näköistä. Olen kade, joskus olisi niin kiva lähteä vähäksi aikaa pois täältä etelästä! Kuvat näyttivät siltä ettei ollut suurta ruuhkaa? Ihania maisemia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä siellä tosiaan ihan ruuhkaksi asti ollut ihmisiä, mutta enemmän kuitenkin kuin oletin, nythän ei ole varsinaisesti sesonkiaika.

   Helsingistä pääsee Pyhätunturille näppärästi ihan julkisillakin, yöjunalla Kemijärvelle ja Kemijärven asemalta menee bussi Pyhätunturille ja sama takaisinpäin Pyhätunturilta tulee bussi Kemijärven asemalle ja siitä taas yöjunalla Helsinkiin.

   Poista