5.1.2013

Punaista

Preferitan punaisesta toppatakista innostuneena ajattelin ilahduttaa teitä Pinterest-taulullani Punainen;-D. Ja onhan nyt vielä joulun aika ja punainen on siis juhlan väri.

Minun suosikkipunaiseni on viininpunainen, mikä punaisen sävy sinua kiehtoo? Vai onko punainen ehdoton ei ei?

6 kommenttia:

 1. Minun punaiseni on joko puolukanpunainen tai paloautonpunainen. Mutta vaatteiden värinä hieman vierastan, mutta huulissa ja kynsillä oikein jees!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Punainen taitaa olla useimmille sellainen väri, että pieninä annoksina oikein hyvä, mutta vaikkapa mekkona tai paitanakin vähän liikaa....

   Poista
 2. Punainen saattaa olla hyökkäävä väri työvaatteissa, mutta toisinaan uskaltaudun :-) Tuo Red Statement Coat olisi ihan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pieninä annoksina punainen työvaatteessa on ihan piristävä ja tuo takki olisi kyllä aikamoinen huomionherättäjä Suomen talvessa ;-D.

   Poista
 3. Terveisiä Pinterestistä, maltoin tulla sieltä pois siksi aikaa että saan tämän kommentin kirjoitettua;) Sinun punainen taulusi on huikea! Toivon (ja uskon) että jonakin päivänä sen innoittamana pukeudun kokonaan punaiseen. Tai violettiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uskon, että sinulla jos kellä on kanttia pukeutua kokonaan punaiseen ;-D. Punainen väri sopii sinulle niin hyvin. Ja Pinterest on niin ihana ja tuskin olen vielä edes pintaa raapaissut.

   Poista