15.6.2013

Iiriksiä ja vielä Noolania

Ihastelin aamukävelylläni näitä kauniita iiriksiä, enkä voinut vastustaa kiusausta laittaa kuva teidänkin iloksenne.Kuten edellisessä postauksessa kerroin, minulla on pari Noolanilta ostettua vaatetta, ruskea pellavainen kietaisumekko ja musta pellavatunika. Kummastakin periaatteessa tykkään, mutta ne ovat jääneet aika vähälle käytölle. Mustaa tunikaa olen toki käyttänyt sekä töissä että vapaa-ajalla, mutta vuonna 2010 ostettu ruskea kietaisumekko on aivan käyttämätön!

Kaivelin mekon esille ja otin siitä muutaman kuvan. Eihän siinä sinänsä mitään suurta vikaa ole, en vain yksinkertaisesti viihdy siinä.


Ajattelin, että voisikohan mekkoa käyttää housujen kanssa ikäänkuin takkina, mutta eipä sekään oikein näyttänyt toimivan. Ehkä se pitää vain laittaa kiertoon.


Musta tunika onkin jo alennettu lenkkikäyttöön, se on tositoimissa tässä viimekesäisessä postauksessa ;-D. Tunikassa minua häiritsi tuo liian ylös tuleva pystykaulus, joka ei näyttänyt eikä tuntunut kivalta! Ikävä kyllä en siihen kiinnittänyt tarpeeksi huomiota ostovaiheessa ;-D.

Minusta Noolanin vaatteet ovat kauniita ja tyylikkäitä, mutta eivät minun vartalolleni sopivia.

14 kommenttia:

 1. Voi kurjuus jos et tuossa mekossa viihdy, se meinaan sopii kuin valettu ja näyttää todella hyvältä. Mutta jos ei itse viihdy, niin siinä ei muiden vakuuttelut kyllä auta. Koettu on.

  Iirikset ovat aina kauniita! Upeita!

  Hyvää viikonloppua! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Dahlia ;-D. Yritin analysoida, miksi en viidy tuossa mekossa ja tulin siihen tulokseen, että se vain ei tunnu hyvältä päällä! Eikä se tunnu oman tyyliseltä.....

   Poista
 2. Tämähän on sulle niin täydellinen ja sopii hyvin ilman pitksiksiä... Koita nyt vaan oppia viihtymään tässä mekossa ;)

  VastaaPoista
 3. Minustakin mekko on hyvämallinen ja sopii sulle , ilman housuja paremmin. Onko kangas jotenkin jäykkää vai mistä mahtaa tuo viihtymättömyys johtua ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kangas on tosiaankin paksua pellavaa ja vähän jäykähköä, se voi kyllä osaltaan vaikuttaa asiaan.....

   Poista
 4. Kiitos kauniista iiriksistä :)
  Ruskea mekko, leninki, on superihana. Munkin mielestäni sopii sinulle aivan täydellisesti, mutta tiedän tuon tunteen, jolle vaan ei aina löydy kunnon selitystä. Ethän pidä sitä liian rouvamaisena. Ei se ole. Etkä sinäkään. Jos mekkonen olisi mun kokoani, tulisin juoksujalkaa sen sinulta noutamaan!
  Leppoisaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoa Ania ;-D. Sinä taisit osua naulan kantaan, minusta se on päälläni rouvamainen tai omin sanoin suorastaan tätimäinen! Sen lisäksi että se on aika jäykkää pellavaa, se on myös mielestäni aavistuksen verran liian lyhyt.

   Kuvasin mekon ihan sen takia, että halusin havainnollistaa kuinka sopimaton mekko on minulle. Ja kuinkas kävikään, näinhän minäkin kuvista ettei se nyt ihan mahdoton ole, mutta jokin siinä kuitenkin tökkii. Voin kyllä ihan iloisesti myöntää, että tökkiminen on luultavasti omassa päässäni ;-D.

   Ehkäpä voisin antaa mekolle vielä mahdollisuuden, ihan teidän kaikkien hyvän palautteen takia.....

   Mukavaa viikonlopun jatkoa sinulle ;-D

   Poista
  2. Kuules, tätiä nähnytkään!
   Pellava pehmenee ihanasti käytössä, senhän tiedätkin. Pidä ensin vaikka kotimekkona, että muuttuu mukavaksi. Peittää polvet, joten nou hätä. Oisko helmassa yhtään laskuvaraa, jos muutama sentti sinua huojentaisi. Ompelutaitoisena laitat helmaan sellaisen nauhan, niin ei tarvitse uhrata kuin muutama milli mekkokankaan pituudesta. Ja nyt on niin viileääkin, ettei ihan sihvongilla tarkene.

   Poista
  3. Tässä nyt sitten istun mekkoa pehmittämässä ;-D. Jonkin verran mekossa on laskuvaraa, haluaisin että myös polvien taukset olisivat kunnolla peitossa!

   Katsotaan miten mekkoprojektissa käy.....

   Poista
 5. Miten olisi kapeammat housut ja tunika kiinni? Minusta tuo sopii sinulle hienosti. Www! Uusin lukijasi on Harry Goaz from Hollywood. Hän on näytellyt Suomessakin useampaan otteeseen pyörineessä sarjassa Twin Peaksissa sheriffi Andy Brennanin roolissa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, oikeassa olet, kapeammat housut toimisivat paremmin ja mekkona parempi kuin takkina ;-D.

   Harry Goazin nimi oli minulle tuntematon, en ole koskaan tullut katsoneeksi Twin Peaksia, mutta ihan uteliaisuuttani rupesin googlettamaan Harry Goatzia. Ihan mielenkiitoinen uusi lukija ;-D.

   Poista
 6. Ei missään tapauksessa kiertoon! Piti oikein kommentoimaan pysähtyä, kun noin kauniin ja näyttävän mekon tuumaat kiertoon laittaa. Mekko näyttää tosi hienolta ylläsi tuoden säärillesi oikeutta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Rita ;-D. Mekkoa on nyt kehuttu niin, että kyllä minun täytyy vain opetella käyttämään sitä! Ja mukavaa, että tämä postaus herätti kommentoimaan ;-D.

   Poista