6.10.2013

Loma Roomassa, osa 2

Ostokset Roomassa jäivät aika vähiin, ei ollut tarpeeksi aikaa kierrellä kaupoissa. Ja sitäpaitsi oli niin kuuma, että ajatuskin vaatteiden sovittamisesta hikiselle iholle kauhistutti ;-D.

Minulla oli selkeä suunnitelma, että ainakin Sarah Pacinin myymälässä täytyy käydä, mutta kävikin niin että juuri sinne en löytänyt! Jotenkin tuntui, etteivät kartat ja Rooman kadut ollenkaan pitäneet yhtä. Varsinkin ensimmäisinä päivinä oli sellainen hassu tunne, että Rooman kadut elivät ihan omaa elämäänsä. Ne hävisivät ja palasivat ihan miten sattuu, piti olla juuri oikeassa paikassa juuri oikealla hetkellä löytääkseen etsimänsä kadun ;-D.

Onneksi Campo dei Fiorilta lähtevällä ostokadulla Via dei Giubbonarilla oli kauppa, Momento, jossa myytiin kaiken muun kivan muassa Sarah Pacinin neuleita. Ainakin sain katsella ja hypistellä niitä, olivat muuten 30 % alennuksessa, mutta ei tullut mitään "pakko saada" reaktiota.














Tämä nainen oli pakko saada kuvaan, tykkäsin hänen tyylistään tosi paljon. Simppeli musta mekko ja kivan muotoinen vaaleanharmaa takki. Yksinkertaiset korut! Laukusta en ole varma, oliko se nahkaa vaiko kangasta, joka tapauksessa hauska pussilaukku! Ja vielä nuo sandaalitkin....















Laukussa on tosi kauniit värit, vaalea turkoosi, vaaleanpunainen ja vähän lilaan taittuva vaaleanharmaa. Italialainen värisilmä on pettämätön ;-D. Sääli, etteivät värit kuvassa ole ihan niin kauniit kuin luonnossa!











Tässä kuvassa harmaan parina on kauniin vaalea turkoosi, vaikka kuva esittääkin värin vaaleansinisenä.

Nämä avokkaat ja saappaat ovat Via del Corson Aldon valikoimista. Saappaat olisivat olleet kovasti mieleeni, mutta varsi on liian kapea :-(







Tästä pikku kaupasta Via dei Giubbonarilla ostin harmaan hetaleen ;-D. Lepakkohihainen yhden koon silkkipaita, jossa on sisäänommeltu puuvillatrikootoppi! Niskalapussa lukee Prontomoda Giusy, Made in Italy, ei kovin laadukas mutta hauska. Hinta 39 euroa! En edes sovittanut....



Lastenvaateliikkeen hyvin elävän oloiset mallinuket ;-D. Piti hetki vaania, että myyjä käänsi selkänsä, en kehdannut hänen nähtensä ottaa kuvaa.....













Myös tästä huipputyylikkäästä asusta pidin kovasti, leveät pellavahousut, pitkähihainen ohut neule ja nahkatakki harteilla. Ja nuo raidalliset tohvelit pisteenä iin päälle! Hyvin Preferitamainen asu ;-D.

Sarja jatkuu......



p.s. Tervetuloa buduaariini Marre ;-D.

10 kommenttia:

  1. Mukava käydä ikkunaostoksilla Roomassa ! Minusta on usein matkoilla kiva shoppailla - ostamatta mitään . Ihanaa vain makustella värejä ja hypistellä materiaaleja :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ikkunaostokset ovat melkein parasta matkoilla, tarjolla on aivan toisenlaisia tavaroita kuin täällä kotimaassa......

      Poista
  2. Toivottavasti pidit Roomasta. Se on yksi lemppareistani. Valitettavasti Corsolla ja lähikaduilla on usein paljon turisteja, eikä roomattaren tyylikkyyttä aina pääse bongaamaan.
    Minäkin suunnittelen, taas, uutta Rooman-matkaa, tisin ensi vuodelle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pidin Roomasta ja en pitänyt ;-D. Pidin niin paljon, että taidan lähteä sinne taas uudelleen, mutta vähän eri vuodenaikaan. Myöhemmin syksyllä tai aikaisin keväällä.

      Siitä en pitänyt, että Rooma oli muuttunut 25 vuodessa vähemmän italialaiseksi. Mielestäni jopa katukahvilat olivat vähentyneet! Ja niitä tyylikkäitä roomattaria kaipasin katseltavaksi...

      Poista
  3. Kiitos, kun pääsimme ikkunaostoksille - minä varmaan sekoaisin kaikkien noiden kenkäihanuuksien keskellä. Ja nuo sinun bongaamasi saappaat olisivat juurikin sellaisella korolla, jota olen haeskellut - eipä vaan ole löytynyt. Aurinkoista sunnuntaita, Merja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ole hyvä vaan ;-D. En ollut oikeastaan kiinnostunut kuin saappaista ja kun on tuo varsiongelma, säästyin siis saapasostoksistakin!

      No voi että, tuo on juuri niin harmillista, tietää millaiset saappaat tahtoisi muttei löydä sellaisia. Mites olis loma Roomassa ;-D.

      Aurinkoista sunnuntaita ja mukavaa viikkoa myös sinulle ;-D.

      Poista
  4. Ihania kuvia!! Miksi meille ei tule noin kaunista Italialaista muotia??? Naisellisia ja hauskoja leikkauksia, kauniita harmoonisia värejä? Jopa somistuksetkin ovat kauniimpia Italiassa kuin Suomessa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huomenta Sari ja sas muuta ;-D. Miksi meillä Suomessa kaikki pitää olla niin terveellistä, hajutonta, mautonta ja niin järkevää! Miksi Suomessa on kaikissa kaupoissa aivan samat tavarat, niin kengät kuin vaatteetkin!

      Joka tapauksessa oli ihana nähdä kauniita näyteikkunoita ja nauttia kauniitten ja värikkäitten vaatteiden katselusta ;-D. Pelkästään kauppojen katseluun ja kiertelyyn olisi ehdottomasti pitänyt varata vielä toinen viikko.....

      Poista
  5. Ah noita kauppoja ! Aivan ihania näyteikkunoita ja somistuksia ja laukkuja ja . . . :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kauppoja ja näyteikkunoita katselemalla olisi kyllä saanut aikaa kulumaan vaikka kuinka ;-D. Melkein olen jo suunnittelemassa uutta Rooman matkaa.

      Poista