21.10.2013

Syysuutta

Olen ostanut jonkinverran uusia vaatteita syksyksi ja tietysti myös talven varalle. Aloitin vaatehankinnat tosiaan hyvissä ajoin, jo elokuussa ;-D. Cosilla pyörähtäessäni löysin hauskan tummanharmaan neulemekon. Tykkään mekosta ja olen sitä jo ilmojen viilennyttyä käyttänyt paljonkin.



Mekkoakin enemmän olen innostunut varsinaisesta löydöstäni, kuvissa näkyvistä bikertyylisistä nahkasaappaista! Saappaat löysin aivan sattumalta niinkin kummallisesta paikasta kuin Seppälästä. En tosiaankaan olisi saappaita halutessani ensimmäiseksi suunnannut Seppälään! Ja kaiken muun hyvän lisäksi saappaat ovat suoravartiset ja sellaisia olen etsiskellytkin ihan Roomaa myöten, mutta en ole löytänyt. Tykkään kovasti myös siitä, että saappaissa vetoketju on takana.

Minullahan on varsiongelma saappaitten kanssa, en yleensä löydä tarpeeksi leveitä varsia normisaappaista. Nämä Seppälän saappaatkin ovat aika tiukat varresta, mutta saan kuitenkin vetoketjun hyvin kiinni ja nahka tuntuu kyllä venyvän käytössä. Ensin vähän vierastin tuota aivan pyöreää kärkeä, mutta nyt olen jo tottunut siihen ja taidan jopa tykätä siitä, vaikka olenkin terävien kärkien ystävä ;-D.

22 kommenttia:

  1. Kiva mekko, mutta saappaisiin minunkin katseeni ensimmäiseksi jäi;) Ihanat - antavat kivasti särmää muuhun pukeutumiseen.
    Oikein mukavaa viikkoa, Merja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen oikeasti ihan onnellinen, että löysin nuo saappaat ja ihan edulliseen hintaan. Toivottavasti kestävät menossa mukana, aion käyttää niitä tosi paljon ;-D.

      Mukavaa viikkoa myös Ladylle....

      Poista
  2. Ihana ihana asu !!! Sappaat on kerrassaan upeat, enpä olisi uskonut että Seppälästä löytää noin kauniit saappaat ja vielä nahkaa. Hyvä ostos !

    Kivaa alkanutta viikkoa sinulle Merja !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sara ;-D. Seppälässä en edes yleensä käy, mutta näin yhtenä aamuna töihin mennessäni Keskuskadun Sppälän ikkunassa khakinvihreän "army"jakun, menin sitten myöhemmin sitä katsomaan ja pois lähtiessäni vasta huomasin saappaat! Ja onneksi sovitin, vaikka oli jo vähän kiire takaisin töihin....

      Mukavaa viikkoa myös sinulle ;-D

      Poista
  3. Olipa hyvä löytö nuo saappaat! Seppälä ei kyllä ihan ensimmäiseksi tule mieleen saappaita metsästäessä. Ja mekko, oi juuri tuollaista mekkoa kaipaan, saisi olla tosi väljä ja mukava ja ennenkaikkea tarpeeksi pitkä!. Ihku! Mukavaa alkanutta viikkoa sinulle<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mekko on niin ihanan väljä, että se peittää nätisti kaikki muhkurat ;-D. Ja juuri sopivan pituinen! Näköjään kannattaa luuhata kaikki mahdolliset kaupat ja pitää silmät auki....

      Mukavaa viikkoa sinulle ;-D

      Poista
  4. Kaunis mekko mutta... aivan ihanat saappaat! En minäkään kyllä Seppälään ensimmäisenä menisi, mutta nahkaisena vielä, niin kyllä on hyvä löytö ollut!

    Hyvää alkavaa viikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Dahlia, saappaat ovat hauskat, suorastaan räyhäkät näin täti-ihmiselle ;-D.

      Mukavaa viikkoa myös sinulle!

      Poista
  5. Kiva asu jälleen kerran. Ja saappaat kruunavat sen :)

    Kaikkea hyvää syyspäiviisi!

    Aava

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Aava ;-D. Näitä saappaita voi näköjään käyttää kaikenlaisten vaatteiden kanssa, mekosta alkaen. Pidänkohän tänä talvena muita saappaita ollenkaan!

      Mukavaa syksyä sinulle ;-D.

      Poista
  6. Nuo saappaathan ovat todellinen löytö! Aika monissa saappaissa, jotka ovat ulkomaista mallistoa, on monille suomalaisille liian kapeat varret. Nuo saappaat taas todistivat, että aina kannattaa pitää silmät auki ja käydä vähän "kummallisissakin" liikkeissä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Kaisa ;-D. Tämä kyllä todisti, että se mitä etsii voi tosiaan löytyä ihan mistä vaan!

      Ja onneksi tehdään väljempiäkin varsia, niitä vain on hankala löytää. Tosin onhan myynnissä leveävartisiakin saappaita, esim. Rizzolta olen ostanut saappaat XL-varrella. Niissä vain eivät aina mittasuhteet ole ihan niin hyvät kuin normisaappaissa ja ne ovat vähän tylsiä ja tätimäisiä.

      Poista
  7. Vastaukset
    1. Kiitos, Olennainen. Tunnenkin itseni noissa saappaissa aika tyttömäiseksi, ne eivät ole mitkään tätisaappaat ;-D.

      Poista
  8. Kylläpäs ovat kivan näköiset saappaat ja mekko!
    -päivi-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Päivi ;-D. Ovat kivan näköiset sekä yhdessä että erikseen!

      Mekossa on kivat kohoneuleraidat, jotka menevät hauskasti poikittain hihansuusta toiseen, ne eivät vain taida oikein kuvissa erottua. Cos on kyllä ehdoton mekkokauppa minulle, L-koko riittää mallissa kuin mallissa ja ovat useinmiten juuri sopivan mittaisia....

      Poista
  9. Mekko on tosi mukavan näköinen ja sopisi varmaan pitkien housujenkin pariksi. Saappaat ihanat! Olet tehnyt kyllä onnistuneet ostokset.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Krisse ;-D. Olen samaa mieltä, harvinaisen onnistuneet ostokset. Mekkoa voi kyllä pitää housujenkin kanssa ja luultavasti pakkasilla tulee niin pidettyäkin!

      Poista
  10. Hih, olipas kiva sattuma tämä saapasyhteensattuma ;) - ihanan rouheat ja nuorekkaat. Neulemekossasi on kauniit yksityiskohdat ja koko asusi nätti ja toimiva tulevia pakkasiakin ajatellen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Ania ;-D. Ja ajattele, aivan toistemme saappaista tietämättä valitsemme melkein samanlaiset ;-D. Voisitko vähän vilauttaa omiasi jossakin?

      Mukavaa päivänjatkoa....

      Poista
    2. Vilautan, siellä huivipostauksen seassa:

      http://studio-ania.blogspot.fi/2013/02/520-silmukkaa.html

      Multa puutuu nilkkasoljet, mutta ne on sitten taas mun bikereissa:

      http://studio-ania.blogspot.fi/2013/03/why-dont-you-give-me-call.html

      Laitanko toiseen jalkaan saappaan ja toiseen bikerin?

      Hyvää päivänjatkoa myös sinulle :)

      Poista
  11. Tokan linkin takana tosiaan on jotakin tutun näköistä ja nuo ekan linkin suoravartiset bikerit kyllä myös kelpaisivat ;-D. Olisihan se hauskaa laittaa jalkaan eripariset saappaat ja katsoa huomaako kukaan! Ei muuta kuin testaamaan....

    VastaaPoista