24.11.2013

Takki

Pari viikko sitten se iski, lehden sivulta suoraan verkkokalvoilleni eikä sieltä suostunut edes järkipuheella poistumaan! Takki! Tämä!

Olinhan minä lukenut Isabel Marantin ja H&M:n yhteistyömallistosta ja nähnyt kuviakin vaatteista, mutta ei se minussa herättänyt oikeastaan mitään kiinnostusta. Ja tästä nimenomaisesta takista en edes muista nähneeni kuvia ennen tuota lehtimainosta.

Preferitan takkipostauksesta jäi kaihertamaan tuollaisen ison takin kaipuu. Vaikka minulla on se kirppikseltä löydetty Vuokon villakankainen takki, haaveilin kuitenkin kivasta cocoon-takista. Ja tuollahan se sitten oli tarjolla, aika täydellisesti sen näköinen takki, jota olin haikaillutkin!

Rauhoittelin innostustani takin koolla, suurin koko oli 42, eihän se minulle varmaankaan edes mahtuisi. Tai jos päälle menisikin, tiukkahan se olisi kuitenkin. Enkä kyllä torstaina mihinkään kauppaan sitä menisi jonottamaan, korkeintaan voisin jäädä vaanimaan nettikaupan palautuksia.

Lauantaiaamuna kurkkasin H&M:n nettikauppaan, voisikohan sitä takkia olla vielä saatavilla. Ja kas kummaa, olihan sitä, kaikkia kokoja! Tilasin takin samantien, vieläkin vähän epäileväisenä, vaikka olin Mintun postauksesta lukenut, että takit ovat reilun kokoisia. Ainahan takin voisi palauttaa!

Tästä perusteellisesta pohjustuksesta voittekin jo päätellä, että takki on kuin onkin sopiva ;-D. Minun mielestäni se on suorastaan täydellisen kokoinen, se ei saisi olla yhtään pienempi mutta ei oikeastaan isompikaan. Pituuskin on sopiva, juuri polveen!


Takki on tummanharmaata kalanruotokuvioista villasekoitekangasta (75 % villa 25 % polyamidia), joka tuntuu erittäin miellyttävältä ja takki vaikuttaa kaikinpuolin hyvin tehdyltä. Vuori on hyväntuntuista viskoosi/puuvillaa ja miehustassa on vanutäyte. Olen aika ihastunut takkiin ;-D.


Juuri näinhän järkevä aikuinen nainen toimii, menee ja ihastuu päätäpahkaa mainoksen kauniiseen kuvaan. Ja ostaa miettimättä yhtään tarvitseeko, ihan vain sen takia että se oli siinä mainoksessa niin upea!



22 kommenttia:

  1. Voi miten upea! Sekä väriltään että malliltaan kuin sinulle tehty. Oikein minäkin tulin iloiseksi sinun puolestasi! Ellen väärin muista, takissa on paljon samaa kuin Anian "Se Oikea"-takissa, jota hän etsi pitkään ja hartaasti?

    Juuri noinhan järkevä aikuinen toimii. Ja tekee siinä samalla elämänsä parhaimmat ostokset - tunteella. Eikä sinun yhtään tarvitse miettiä sitäkään tarvitsetsko takki.Kyllä! Siitä pitää Ilmojen Haltija huolen:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Preferita ;-D. Tykkään takissa sekä mallista että kalanruotokuvioisesta kankaasta, ihan yksivärisenä se olisi ollut tylsempi. Minulla on ihan voittajaolo, kun uskalsin tilata takin ja se oli ihan sopiva. Uskomatonta ;-D.

      Poista
  2. Tyylikästä. Hyvän ostoksen olet tehnyt. Mukavaa sunnuntaita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Krisse ;-D. Nyt kun ilmat viilenevät, otan takin heti käyttöön.

      Mukavaa sunnuntaita myös sinulle ;-D.

      Poista
  3. Kerrassaan hyvä ostos! Takki näyttää mukavalta - ei kiristä, ei purista, ei turhia vöitä tai muita krumeluureja. Väri on kaunis ja eläväinen sekä materiaalikin mainio. Pituus aivan optimaalinen.
    Ehdottomasti tarvitsit tuon takin;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Olennainen ;-D. Kuinka osasitkin pukea sanoiksi kaiken sen, joka on mielessäni risteillyt tämän takin tiimoilta! Teihin lukijoihini voin aina luottaa, teiltä tulee runsain mitoin vertaistukea!

      Poista
  4. Tuohan on vallan upea ja ihanan tyylikäs! Oivallisen ostoksen olet tehnyt ja juuri niinkuin minusta ne parhaat ostokset tehdäänkinkin, tunteella!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Dahlia ;-D. Tunteella ostaminen minulta kyllä sujuu, aina ei lopputulos ole yhtä onnistunut kuin tämän takain kanssa. Järki on ostotilanteessa kyllä kaukana, vaikka muuta joskus yritänkin esittää ;-D.

      Poista
  5. Ihan täydellinen paketti - upea rouva ja upea takki :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Johanna, olipa ihana kohteliaisuus upealta naiselta ;-D.

      Poista
  6. Kyllä on kertakaikkisen hyvännäköinen takki - ja tuollalailla juurikin järkevä nainen toimii: kun tietää, mitä haluaa, on toimittava heti! Myös minä olen haeskellut puoliaktiivisesti tuollaista isoa takkia, vaikka en todellakaan lisää takkeja tarvitsisi. Mutta kun nuo ovat niin ihania;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Lady ja miten sinäkin osasit pukea juuri oikeiksi sanoiksi tuon järkevän naisen ostostyylin ;-D. Noinhan se menee! Menestystä myös sinun takin etsinnälle ja muista toimia heti kun oikea tulee vastaan ;-D.

      Poista
  7. Wow, upea takki ja sopii sinulle niin hyvin ! Kertakaikkiaan tyylikäs asu :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sara ja olen bongannut viime aikoina sinun päälläsi useammankin tyylikkään villakangastakin, näin nopeasti muistan ainakin kolme ;-D.

      Poista
  8. Tiedän tunteen, kun joku ihana juttu kaihertaa. Ja se tunne, kun se vihdoin on oma! Takki on kuin sinulle tehty. Tykkään näistä cocoon-tyylisistä takeista ihan hirmuisesti. Niin pitkään muoti on ollut, no sitä mitä meillä kaikilla on takkikaapeissa, joten olen iloinen, että oman harmaan takkini etsintä kesti ja kesti enkä sortunut samanmalliseen, joita kaapissa jo ennestään on.
    Nyt toivon vain leutoa talvea, ettei tarvitsisi laittaa päälle untuvatakkia, parkaa tai yhtään vanhemmista lämpimämmistä villakangastakeista. En millään haluaisi pukeutua muuhun kun armaaseen harmaaseeni. Olen jo mallannut: takkini alle mahtuu samanpituinen kevytuntuvatakki, joten saan sillä pidennettyä käyttöaikaa.
    Olen niin häpi puolestasi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Ania ;-D. Juuri noinhan se menee, ensin kaihertaa ja sitten kun sen löytää, ah sitä autuutta! Olen juuri nyt siinä autuusvaiheessa ;-D. Ja tämä takki on tosiaan erilainen kuin yksikään jo omistamani takki, siinä mielessäkin puolustaa paikkaansa vaatekaapissani.

      Tuohan oli loistava idea, pukea kevytuntuvatakki ohuehkon villakangastakin alle! Varmasti pysyy lämpimänä! Leuto talvi pitkästä aikaa olisi ihan paikallaan, kunhan ei ole jäisiä kelejä ;-D. Terveisin yksi liukkautta vihaava talvehtija....

      Poista
  9. Todella hyvän näköinen ja jotenkin juuri sinun näköinen ainakin tuossa kuvassa. Koko on juuri oikea. Täydellinen ostos!

    VastaaPoista
  10. Kiitos CK ;-D. Tänään aion sitten lähteä liikkeelle uusi takki päällä, toivottavasti tarkenen!

    VastaaPoista
  11. Kerrassaan kaunis takki! Tuo pituus ja malli on päällesin ihan nappi! Minulta taisi mennä koko mallisto aivan ohi...:D Täytyy käydä kurkkimassa mitä siellä oikein oli. Värikin takissasi on hyvän tummanharmaa, se tuo siihen erilaista elävyyttä kuin että olisi musta. Mukavaa alkanutta viikkoa Merja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sari ;-D. Yllätyin itsekin siitä, että takki oli näin sopiva. Siinä on mittasuhteet kohdillaan ja siitä olen hyvin iloinen! Olin jo mielessäni valmistautunut palauttamaan takin, mutta onneksi ei tarvinnut.

      Mukavaa työviikkoa myös sinulle!

      Poista
  12. Merja, kaunis ja omalla tavallaan ajaton takki. Sopii sinulle erinomaisesti.

    VastaaPoista
  13. Kiitos Kaisa ;-D. Olen iloinen, että tuo mainos havahdutti ja löysin mieleiseni takin. Mainokset voivat siis olla hyvinkin hyödyllisiä!

    VastaaPoista