14.4.2014

Liian hiljaista!

Aikuisen naisen buduaarissa on ollut huolestuttavan hiljaista, jopa omasta mielestänikin ;-D. Ei vain ole ollut oikein asiaa! Nyt ajattelin kuitenkin tehdä ihan tikusta asiaa tai tässä tapauksessa parista ostoksesta.
 


Zaida lopettaa Ateneuminkujan myymälänsä ja muuttaa Makkarataloon. Ateneuminkujalla on ollut jo jonkin aikaa muuttoloppuunmyynti, jonne yhtenä päivänä tulin poikenneeksi ja josta sitten poistuin tämän Soaked in Luxuryn takin kanssa. Tykkään tuosta kauluksettomasta mallista ja vähän 60-lukulaisesta ilmeestä. Takkiin kuuluu myös ohut, musta keinonahkainen vyö, jonka heti poistin. Tämä oli kyllä varsinainen heräteostos, toivottavasti sille kuitenkin on käyttöä kesän mittaan.Toinen vähän harkitumpi ostos on Bronxin teräväkärkiset kävelykengät, alennusmyynnistä nekin. Varmaankin tiedätte jo, että olen teräväkärkisten kenkien ystävä ja nyt kun niitä on tarjolla, on ihan pakko ostaa. Ja värinsä puolestahan nämä kengät sopivat oikein hyvin beessin takin kanssa. Nyt olisi sitten tarvetta taupen taikka mudan väriselle laukulle ;-D.

p.s. Nici, tervetuloa lukijakseni, toivottavasti viihdyt buduaarissani ;-D.

12 kommenttia:

 1. Kivoja löytöjä olet tehnyt. Tykkään kovasti tuosta värimaailmasta. Siihen voi yhdistää vaikka mitä muita värejä mielihalujen mukaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sari, keväisin alkaa musta väri tuntua vähän tunkkaiselta ja vaaleat värit houkutella ;-D. Vielä kun ilmat alkaisivat lämmetä!

   Poista
 2. Hyviä ostoksia olet tehnyt, minäkin pidän tuosta väristä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Belladonna, kuten tuossa ylempänä Sarille totesin keväällä vaaleat värit alkavat houkutella. Minulle usein käy niin, että keväthuumassa ostan vaaleita vaatteita ja sitten kesällä ihmettelen, että mitä oikein ajattelin kun tuo ostin ;-D. Eli jonkinlainen ajatus on suotavaa olla mukana, kun keväällä kesävaatteita ostelee! Mieluitenhan kesävaatteet ostaisi kesällä, mutta silloin myydään aika paljon "ei oota".

   Poista
 3. Kivasti erilainen tuo kaulukseton takki . Keväällä tosiaan alkavat vaaleat värit houkutella :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin on, nyt minun tekee mieli isoa vaaleata neuletta ja vaaleita housuja ;-D. Sais nähdä miten käy......

   Poista
 4. Kivoja ja kauniita ostoksia olet tehnyt, tykkään kummastakin suuresti. Takki on aivan ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, eihän minulla varsinaista takin tarvetta ollut, mutta kun takki oli niin kiva ;-D. Eikä minulla ei ole tuollaista siistimpää kevät-takkia, joten ostos oli ehkä ihan perusteltu vaikkakin suunnittelematon. Ja kenkiähän nainen tarvitsee aina!

   Poista
 5. Upeat ostokset olet tehnyt ! Takki ja myös kengät ovat aivan sinun tyyliset :)

  Rentoa pääsiäistä !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huomenta Sara ja kiitos ;-D. Ihailen aina perustrenssejä toisten päällä, mutta aina kun olen sellaista kaupassa sovittanut, se näyttää ja tuntuu jotenkin kummalliselta päällä. Tämä takki taas tuntui heti mukavalta ja nyt taitaa olla jo melkein sopivat ilmat kevyemmälle takille.

   Mukavaa pääsiäisen jatkoa sinulle.

   Poista