23.8.2014

Nilkkurit!

Koko viime talven etsin nilkkureita, joissa olisi terävä kärki ja kolho korko. Tuon etsinnän käynnisti tämä kuva Junya Watanaben 2011 näytöksestä. Googlettamalla löysin jo vuosi sitten Zaran nettisivuilta nämä nilkkurit, joita kävin kyselemässä Aleksin myymälästä, jossa kerrottiin ettei niitä ole ollenkaan myynnissä Suomessa. Eipä hätää, ajattelin, olihan tiedossa myöhemmin syksyllä matka Roomaan, jossa olisi jopa kaksi Zaran myymälää. No, eipä ollut nilkkureita Roomassakaan!

Ja nyt sitten, vuotta myöhemmin, törmäsin Aleksi 13:sta kenkäosastolla Vagabondin nilkkureihin, jotka olivat juuri sellaiset joita olin etsinyt. Arvatkaapa ostinko! No ostin tietenkin ;-D.


Ja tuo viininpunainen vaate tuossa kenkälaatikon alla on Stockmannin oman merkin Global Accessoriesin ohut kashmirhuivi, hintaa vain 44,90 euroa. Ja vielä lempiväriäni!


Olen kyllä huomannut, että kamera ei aina toista värejä oikein, mutta että muotokaan ei aina tule esille oikein! Nilkkurit näyttävät kuvissa jotenkin tylsemmiltä kuin livenä ;-D.

18 kommenttia:

 1. No eivät näytä ollenkaan tylsiltä, vaan juuri sellaisilta, että huolisin kenkäkaappiini heti. Nyt ei vaan parane ostaa kenkiä, kun on jalkaleikkaus tulossa ja jalan malli ja koko saattavat muuttua. Huivissa on sinulle upea väri!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mietin jo missä vaiheessa voisi siirtyä käyttämään nilkkureita, tosin olen kyllä jo nähnyt nilkkureita käytössä eli ehkäpä niitä jo voisi käyttää ;-D. Toivottavasti leikkauksella saadaan jalkasi kuntoon, jalkavaivat kun hankaloittavat elämää aika pahasti!

   Poista
 2. Ah, tyylikkäät! Niin se vain on että jalkineet ovat yksi asukokonaisuuden tärkeimmistä osasista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tyylikkäät ovat ja kapealahkeisten farkkujen kanssa täydelliset! Ja täysin samaa mieltä siitä, että kengät ovat hyvin tärkeä osa pukeutumista.

   Poista
 3. Kauniit nilkkurit ja nilkkureiksi reilun korkea varsi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, varsi on aika korkea ja napakka, ainakin minun ei niin hoikkaan nilkkaani ;-D. Ja ennenkaikkea nilkkurit ovat mukavat ja niillä voi kävellä ihan reippaasti, tosin eihän korko ole kuin viitisen senttiä....

   Poista
 4. Eivät ne minusta tylsiltä näyt vaan oikein kauniilta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä niin, ne vain näyttävät vähän erilaisilta kuvissa kuin livenä. Oli miten oli tykkään niistä ja taidan käyttää niitä aina kun voin, mitkään pakkaskengäthän ne eivät ole mutta eikös nyt ole luvattu pitkää ja lämmintä syksyä. Siis nilkkurikelejä ;-D.

   Poista
 5. Snygit tsengat, Merja! Mallissa viehättää sirous ja yksinkertaisuus. Sopis niin mullekin. Nahkatuotteitten kanssa on usein niin, että niiden hienous tulee esille nimenomaan livenä. Nahan laatu, pinta, pehmeys, käsittely, tuoksu... ainakin ennen nahka myös tuoksui nahalle. Ja pienet yksityiskohdat tikkauksineen.
  Onko vetoketjuttomat ja soljettomat kengät helppo vetäistä jalkaan?
  Kävin kurkkaamassa kaunista huiviasi: ottaisin keltaisen, jos olisin rohkea... rohkeampi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eivät ole vielä ihan jalkaan vetäistävät, sekä pukeminen että riisuminen kestää tovin ;-D. Oletettavasti kuitenkin venyvät käytössä sen verran, että homma helpottuu. Tai sitten menen taas suutarille hakemaan apua! Saapasrenki voisi olla hyvä apu riisumisessa, mutta sellaista en omista!

   Ostin huivin Oulun Stockalta, enkä huomannut siellä muita värejä. Tosin viininpunainen on niin minun värini etten muita edes olisi harkinnut, en edes mustaa ja minullahan on jo se musta silkkivillainen. Ja tuo viininpunainenkin näytti kaupan keinovalossa enemmänkin violetilta, mutta päivänvalossa se on selvästi viininpunainen. Rohkeutta sinulle, keltainen on kaunis väri ;-D.

   Poista
 6. Ihanat nilkkurit ! Vagabondilla on paljon kivoja malleja ja ovat laadukkaita.
  Suloista sunnuntaita !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vagabondilla on yllättävän monentyylisiä kenkiä ja vaikuttavat tosiaan laadukkailta, toivonkin näistä nilkkureista pitkäikäistä kaveria ;-D.

   Poista
 7. Ihanat nilkkurit. Tuota mallia itsekin kaipailen syksyksi. Katsotaan, että löytyykö ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä omani ostin tosiaan Aleksin Aleksi 13:sta, mutta Vagabondiahan myydään monessakin paikassa. Kannattaa käydä sovittamassa ;-D.

   Poista
 8. Tosi kivat, minäkin tykkään (ja ottaisin itsellenikin)! Vagaobondilla on näemmä sellaiset kiiltonahkaiset herraintyylisesti rei'itetyt matalat nilkkurit myös tämän talven mallistossa, niitä vähän himoitsen itselleni...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olin niin innostunut näistä nilkkureistani, etten tullut edes katsoneeksi mitä muuta olisi ollut tarjolla ;-D. Vagabondilla on näköjään niin kattava mallisto, että varmasti löytyy jokaiselle jotakin ja sehän on hyvä se! Nuo herraintyyliset ovat kyllä sellaiset klassikot, että niille löytyy aina käyttöä.

   Poista
 9. Vastaukset
  1. Niin minustakin ja aivan ihana tunne löytää jotakin sellaista, jota on oikein etsinyt ;-D.

   Poista