17.1.2015

50 vuoden takaa

Hesarin nostalgiasarjassa "HS 50 vuotta sitten" arveltiin naisten mahdollisen vaurastumisen aiheuttaneen nahkalaukkujen kysynnän kasvun ;-D. Ja olivatpa ne naiset tulleet vaativammiksikin, halusivat ihan aidon nahkaisen käsilaukun! Ihanaa ajankuvaa ;-D.Laukkuteollisuuden selitys nahkalaukkujen tarjonnan vähäisyydestä "ettei niillä ole kysyntää kalleuden vuoksi" kalskahti korvaani jotenkin tutulta!

Vuosia sitten tykkäsin kovasti Palmrothin kengistä ja olisin halunnut ostaa sandaalit. Löysinkin Palmrothilta juuri sellaisen slingback-mallin kuin halusin, mutta sandaalejapa ei saanut muuta kuin "jokasään" keinomateriaalista valmistettuna. Siis kesäsandaaleja, joissa oli umpinainen kärkiosa! Siitä kun sitten urputin myyjälle, vastaus oli ylimielisesti heitetty toteamus "mutta kun asiakkaat haluavat näitä". Sanottiin siis asiakkalle, joka olisi halunnut nahkaiset sandaalit ;-D. Ja tämä asiakashan ei niitä jokasäänsandaaleja huolinut!


4 kommenttia:

 1. Hauska uutinen :D Itse käytän mielelläni nahkakenkiä, koska ne muotoutuvat kivasti jalkaan ja ovat kestoiältään pidempiä kuin keinonahkatuotteet.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noita 60-luvun juttuja on mukava lukea, olen sen ikäinen että minulla on jopa muistikuvia tuolta vuosikymmeneltä ;-D. Ja nahkakengät ovat ehdottomasti miellyttävämmät käyttää kuin keinonahkaiset ja kyllä nahkainen käsilaukkukin tuntuu paremmalta!

   Poista
 2. Hih, nyt kyllä nahkalaukkuja ja kenkiä löytyy aika monet...T: Laukku/kenkäfriikki ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, nahkalaukkuja ja nahkakenkiä on enemmän kuin tilaa niiden säilytykseen ;-D. Terveisin toinen laukku- ja kenkäfriikki!

   Poista