29.1.2015

Paitamekko!

Kummallista miten ajatukset vaan kiertyvät kesää kohti, vaikka ulkona vihmoo räntää. Niinpä Pinterestin valtavasta vaatevalikoimastakin katse poimii ne kesäiset vaatteet ja mieleeni on erityisesti jäänyt pitkä paitamekko, tähän mekkoon olen törmännyt viimeisen vuoden aikana useamman kerran monessa eri taulussa. Ensin mekko ei herättänyt minkäänlaisia mielenkiinnon väreitä, mutta nähtyäni sen muutamaan kertaan se sitten kolahti.

Haluan ehdottomasti ensi kesäksi tuollaisen pellavaisen paitamekon joko mustana tai jossain muussa tummassa värissä! Vähän lyhyempänä vain ja pari nappia enemmän napitettuna ;-D. Löysin Pinterestistä myös tämän mustan paitamekon hiekkapestyä silkkiä, tämäkin kyllä kelpaisi. Cosin sivuiltakin löytyi paitamekko, mutta se ei ole tarpeeksi pitkä. Ei tämä pitkä paitamekko näköjään mikään uutuus ole, pienellä vaivalla löytyi lisääkin. Mitenköhän minun käy, löydänkö paitamekon valmiina vai joudunko ompeluhommiin!10 kommenttia:

 1. Vasemmassa alakulmassa tuo pellavanvärinen on minun suosikkini. Sopisi pikaisesti sutaistuun nutturaan ja sandaleihin hyvin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuossa mekossa onkin kiva väri ja kangas. Valkoinen on kyllä kaunis kesäväri, mutta itse en oikein viihdy valkoisessa. Olen vähän sottapytty ja kyllähän musta hoikentaa ;-D.

   Poista
 2. Voi, paitamekot on ihania ja tuollaisen pitkän haluaisin minäkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt vain täytyy pitää silmät auki paitamekon varalta ;-D

   Poista
 3. Meille on tulossa paitamekkoja, ainakin Part Twolta. Mutta vasta lähempänä kevättä. En nyt muista värejä mutta laitan niistä kuvia blogiini kun saapuvat:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Doppwoman ja kiitos vinkistä, jään seuraamaan blogiasi ja odottelemaan kuvia. Sääli, että liikkeesi sijaitsee Vaasassa asti, sielläpäin tulee harvemmin liikuttua! Vaikka eihän sitä koskaan tiedä ;-D.

   Poista
 4. Näyttävätpä rennoilta ja kevyiltä ja varmasti mukavilta:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla on vielä tuoreessa muistissa viime kesän hellejakso, jonka vietin töissä! Silloin olisi kaivattu juuri tuollaista kevyttä väljää mekkoa. Olihan minulla tietysti Ilona Pellin bambumekko, mutta kolme viikkoa samassa mekossa alkoi jo vähän kyllästyttää ;-D.

   Poista
 5. Ihania ovat! Hellepukeutuminen kaupungissa (töissä) on välillä haastavaa. Pitäisi olla puetun näköinen kolmessakymmenessäkin helleasteessa. Tuollainen paitamekko toimisi vaikka työmatka-asuna, jos työpaikalla on muut säännöt. Väljä peittävä asu on ehdottoamsti viileämpi vaihtoehto kuin tiukka spagettiolkaiminen - ja onhan materiaalillakin väliä. Kesää odotellessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huomenta Ania, pitkästä aikaa ;-D. Kirjoitat silkkaa asiaa ja juuri tuon puetumman näön takia haluaisin mekon tummassa värissä. Ei tulisi niin helposti se yöpaita-mielleyhtymä! Ja tuo vanha totuus, että väljä peittävä asu on vilpoisempi, tahtoo helteessä monelta unohtua. Ja kuinka paljon tyylikkäämpi sellainen on kuin tiukka paljastava mekko tai pusero! Tyyli ennen kaikkea ;-D.

   Poista