29.6.2015

Pikaiset kuulumiset

Hupsista, onpas tullut vietettyä hiljaiseloa blogin suhteen ;-D. On ollut muka niin kiirettä ja pieni harjoituslomakin tuli pidettyä tuossa juhannusviikolla.

Loman vietin pohjoisessa, jossa säät olivat tosi vaihtelevat niinkuin muuallakin Suomessa. Kaikissa ottamissani kuvissa kylläkin paistaa aurinko, kukapa sitä viitsii sadekuvia ottaa ;-D.


 Rentukoita jokirannassa, pilvet heijastuvat hauskasti veteen....

 Pakollinen kuva keskiyön auringosta, tosin kello taisi olla vasta 23.53

 Kemijoki ja pieni saari

Sisäjärvi notkelmassa...

 Ja heijastuksia, olen aivan ihastunut heijastuskuviin...

 Tuomi vasta aloitteli kukkimistaan kesäkuun puolivälissä

 Kuva-arvoitus, löydätkö kuvasta joen ;-D

 Kylä Kemijoen varrella

 Itävaltalaisen sotilaan hauta, mikähän on tarina kiven takana....

Löytyihän se tarina Savukosken matkailusivulta: "Siellä on myös unkarilaisen sotamies Joseph Nemethin hauta. Nemeth taisteli Itävalta-Unkarin armeijassa ensimmäisessä maailman sodassa. Hän pakeni sotavankeudesta Muurmannin ratatyömaalta Venäjältä 1917. Pyrkiessään Savukoskelta länteen Nemeth kuitenkin eksyi ja kuoli nälkään samana vuonna."
10 kommenttia:

 1. Voi upeus mitä kuvia! Kertakaikkisen mahtavia! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Satu, kunnia taitaa kuulua kuvauskohteille ;-D.

   Poista
 2. Joo ei kukaan viitsi sadekuvia ottaa :) Kivoja kesäkuvia sinulla, mukavaa kun löytyy aina niitä aurinkoisiakin päiviä välillä!
  Olipa Nemethillä ikävä loppu... :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jännä juttu, että lomasta jäi mieleen ne aurinkoiset hetket, vaikka lomaviikon aikana satoi kolme päivää putkeen ;-D. Joo, olisi Nemethille suonut kotiinpaluun, mutta toisin kävi!

   Poista
 3. Merja - ihania kuvia, etenkin tuo sykähdyttävä sininen Kemijoki-kuva! Upeeta kesää sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ripsu, tuo jokikuva onkin aika huikea, oli sen verran tyyni ilma, että joki toimi peilinä. Kaikki heijastui, taivas, pilvet ja rannan puut. Ja onhan tuo alkukesän vehreys aivan uskomattoman kaunista. Upeaa kesää myös sinulle ;-D.

   Poista
 4. Kiva, että sait paistekuvia, musta tuntui, että meillä mökillä ei juurikaan pasitanut eikä oiken jaksanut kuvat, kun oli nii harmaata koko ajan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ensimmäinen viikonloppu mökillä oli aurinkoinen mutta kylmä, sitten satoi kolme päivää rankasti ja loppuaika olikin hyvin vaihtelevaa. Jokikuva on otettu sunnuntaina juhannuksen jälkeen kun oli ihan kesäinen päivä ;-D. Niikuin sanoin säät olivat vaihtelevat, kaikkea oli, mutta onneksi ei satanut lunta niinkuin viime kesänä pohjoisen lomallani. ...

   Poista
 5. Ai että miten kauniita kuvia, ihana fiilis ja tunnelma. <3 Aurinkoisia kesäpäiviä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiia, juuri niitähän nuo kuvat ovat, fiiliskuvia ;-D. Mukavia kesäpäiviä myös sinulle!

   Poista