30.5.2015

Näytös

Olin keskiviikkona Ilona Pelli Collectionin näytöksessä Telakan tiloissa, jotka sijaitsevat vanhassa punatiilisessä talossa Hietalahden telakka-aluella Nosturin vieressä. Hauskat puitteet näytökselle, sopii hyvin Ilonan tyyliin ;-D. Paikka olikin minulle jo tuttu, kävin siellä joulukuun alkupäivinä Design & Fashion joulumyyjäisissä.
Telakan loftmainen showroom on ihanan valoisa tila, josta on hyvät näkymät sisäpihalle ja Telakkakadulle. Varsinkin ilta-auringon paisteessa ;-D.


Ja sitten päästäänkin varsinaiseen asiaan, näytökseen! Varoitan jo etukäteen, kuvia on runsaasti ;-D. Tosin ei ihan kaikista asuista! Ensimmäisenä Ilona toivottamassa tervetulleeksi näytökseen, Ilonalla on päällään tämä mekko. Näytöksen korut on suunnitellut Helena Hökkä.Näytöksessä oli sekä uutta että vanhaa ja yllättäviäkin elementtejä kuten keinokuitua. Pari vaatetta on ihan 100 % polyesteria, siinä onkin luonnonkuitujen ystävällä vähän nieleskelemistä, mutta kankaat tuntuivatkin hyvältä käteen ja ovat ihanan ohuita ja kevyitä.


Tämä tunika/mekko on suosikkini, joka ei ehkä olisi minulla sopiva, mutta on muodoltaan aivan uskomattoman kaunis. Ja ohuehko polyesterkangas pysyy upeasti muodossaan!

Ja tässä suosikkimekkoni numero kaksi! Kerroksia ja liehukkeita, niistä minä pidän ;-D.
Assistentti Aki näyttää kuinka monella eri tavalla Artemis-mekon voi sitoa. Niinkuin Ilona totesikin, tässä mekossa on Linnan juhla-ainesta! Ilonan vaatteitahan voi tilata erilaisista kankaista ja vaikka tämä mekko kävisikin ihan sellaisenaan juhliin, kuvitelkaapas mekko vaikkapa mustasta silkkitrikoosta!Tässä hypistellään toisen suosikkimekkoni kangasta, joka on hyvin ohutta polyesteria, jossa on kohokuvionti. Kuviointi saa hämäävästi kankaan näyttämään paksuhkolta villakankaalta ;-D. Ikävä kyllä, en tullut ottaneeksi kankaasta lähikuvaa!Suosikkini näytöksessä sattuivat siis olemaan juuri niitä polyesterkankaasta tehtyjä ;-D. Ihastuin kovasti tuohon ruosteenväriseen tunikaan, alla lähikuva kankaasta, se on vähän tuollaista krepattua ja vaikka se on ohutta, vaatteessa pysyivät hyvin nuo pyöreät muodot. Aivan huikea vaatekappale!Ja vielä tiedoksi, jos haluat ostaa Ilona Pelli-vaatteen, ota yhteyttä Ilonaan. Yhteystiedot löytyvät vaikkapa täältä.

7 kommenttia:

 1. Kyllä Ilona osaa tuon vaatteen muodon - ja kyllä hänen kädenjälkensä on erottuva! Tuolta löytyi monta asua, jotka olisin huolinut vaatekaappiini ihan just - eikä oikeastaan yhtään, jota en olisi huolinut;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ilonalla on kyllä ihan oma tyylinsä, jota voisi verrata vain maailmanluokan designereihin kuten Yohji Yamamotoon tai Issey Miyakeen! Ja kyllä, minullekin olivat kelvanneet kaikki näytöksen asut, tosin kaikki eivät olisi imartelevia ruumiinrakenteelleni ;-D. Ja niinkuin olen monet kerrat jo sanonut, Ilonan oma tyyli on parasta mainosta hänen vaatteilleen....

   Ilonalla on tänä vuonna 20-vuotisjuhlavuosi ja syksyllä on tulossa iso näytös Helsinki Design viikolla. Siellä on luvassa jotakin uutta Ilonan edesmenneen miehen Markku Susimäen taiteesta painokuoseina, uteliaana odottelen mitä uutta!

   Ja vielä kerran tiedoksi, vaikka Ilonalla ei ole enää myymälää, hänen vaatteitaan voi ostaa tilaamalla vaatteen suoraan Ilonalta. Vaatteet tehdään mittojen mukaan samalla hinnalla kuin niitä on saanut ostaa myymälästä ja onpa varastoakin jonkun verran jäljellä. Tilaamalla saa ihan kaikkia malleja, vanhojakin ja sellaisesta kankaasta kuin haluaa tai vaikka omasta kankaasta. Ja Ilonalta saa myös stailauspalvelua, jos se ei itseltä suju ;-D. Ilonan saa kiinni numerosta 050 553 7059 tai ilona@ilonapelli.com. Tästähän tulikin varsinainen mainospuhe, mutta hyvää kyllä voin mainostaa!

   Poista
  2. Heippa Lady, laitoin just Merjalle ihan samansuuntaisen kommentin :D Upeita asuja, todellakin!

   Poista
 2. Upeita asuja, voisin tosiaankin ottaa useita noista itsellenikin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Ripsu, voisin oikein hyvin kuvitella sinut vaikkapa tuohon ruosteenpunaiseen tunikamekkoon! Olet tarpeeksi pitkä ja hoikka siihen ;-D. Olen vakavasti harkinnut tuon liehukemekon hankkimista! Nyt kun haluamansa vaate pitää tilata, tulee tuon harkintakin mukaan.....

   Poista
 3. Noi Ilonan vaatteet ovat kyllä todella kauniita ja väritys on jotenkin mun oloinen. Mä vaan olen niin huono tilaamaan mitään netin kautta. Pitäisi ihan oikeasti saada kokeilla onko vaate todella minun :).

  Minulla olisi sinulle myös haaste blogissani http://currykaneli.blogspot.fi/2015/06/matkoja-ja-haasteita.html ja haasteeseen vastaaminenhan on vapaaehtoista :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, kyllä ostaminen on huomattavasti helpompaa jos voi hypistellä kankaita ja sovittaa ennen ostopäätöstä! Mutta toisaalta, onhan se itselle tehty vaate aika hulppea, varsinkin kun tietää että laatu on hyvä....

   Kiitos haasteesta, voi kestää hetken verran ennenkuin saan sen tehtyä ;-D.

   Poista