27.2.2016

Farkkutakki, osa 2

No niin, nyt on kuvattu combo uusista hankinnoista. Valaistus oli kyllä hyvä, ulkona kaunis auringonpaiste, mutta kuvat näyttävät koneellani kovin sinisävyisiltä. Sininenhän tuo farkkutakki on, mutta taustassa ei tosiaankaan ole mitään sinisävyistä. Kelvatkoon näin ;-D.


Tykkään takista, tuosta ylisuuresta mallista ja tykkään kengistä, mutta silkkipaita vähän epäilyttää. Aika näyttää mikä sen kohtalo on! Takki ja kengät kyllä päätyvät käyttöön. Ja nyt saa kyllä osteleminen riittää vähäksi aikaa ja päinvastoin, pitäisi alkaa hankkiutumaan eroon turhista vaatteista!

Takeista puheenollen, kävelen päivittäin Ateneuminkujan R-Collectionin myymälän ohi ja nyt huomasin ikkunassa hyvännäköisen mustan pitkän villakangastakin, joka näyttää ainakin nettikaupassa olevan alennuksessa. Ja syksyllä vilkuilin tätä pitkää kanervanväristä tikkibomberia, mutta päädyin sitten teettämään Ilona Pellillä sen maiharin ;-D.

6 kommenttia:

 1. hahaa - tutulta kuulostaa - ostaminen saa riittää ja pitäisi päästä eroon turhasta :D :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin päätin jo pari vuotta sitten, mutta jostakin kovin kummallisestä syystä vaatteiden ja kenkien määrä ei vain tunnu vähenevän ;-D. Eletään kuitenkin toivossa.....

   Poista
 2. Se on tuo sekavalo. Ulkoa tulee aurinkoa ja sisällä on varjoa. Digit ei sitä osaa lukea. Mutta eipä se haittaa.

  Kiva farkkutakki!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu ja tuo liika sinisyys oli kyllä ihan vaan omalla uudella kannettavallani, siinä ei taida oikein värisäädöt olla kunnossa. Nyt odottelen lämpimiä keleja, että takkia pääsisi käyttämään ;-D.

   Poista
 3. Hyvän näköinen farkkutakki. Tuo takki tuo väkisinkin trenssin mieleen. Siitä tuli mieleeni, että 80-luvun loppupuolella Anttilan kataloogin kannessa oli kuva naisesta, jonka yllä oli farkunsinisestä farkkukankaasta tehty trenssi. Tuo trenssi oli ns. pitkää mallia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, Anttilan katalogit, niitä on luettu hartaasti aikoinaan ;-D. Tässä takissa tykkäsin tuosta ristiriidasta, farkkukangas ja klassinen takkimalli. Alunperin takki oli vuoriton ja sen takia vähän hankala käyttää, mutta ompelija teki siihen violetin vuoren!

   Poista