12.3.2016

Tunnustuksia

Tuolla kommenttipuolella tuli mainittua viime keväänä sairasvuoteelta tilattu haori-takki, josta olen ottanut asukuviakin, sen sijaan en ole vielä saanut kerrottua, että tilasinhan minä toisenkin haori-takin. Mustan miesten takin, joka on pidempi kuin tuo ensimmäinen. Ja ennenkaikkea yksivärinen! Miesten mallissa hiha on erilainen, se on kiinteä kun naisten malli on kainalosta auki!


Ja kun kerta aloitettiin, kerronpa senkin että pari viikkoa sitten uhkarohkeasti palasin Etsyn sivuille katselemaan haori-takkeja ja päädyin uuden haorin omistajaksi. Naisten malli ja aivan ihana kuviointi, en kertakaikkiaan voinut vastustaa.


Edelleenkään en oikein osaa hahmottaa haorin kokoa, mutta tämä takki on väljempi ja vähän pidempi kuin viime keväänä ostamani naisten malli. Nämä tässä esitellyt haorit olivat vähän kalliimpia kuin ensimmäinen ostokseni, miesten haori 40 € ja naisten haori 44 €, ei paha silkkitakista. Ja jos en ole aikaisemmin muistanut mainita, takit ovat käytettyjä, vintagea.

Joskus ajattelen itsekin, etten ole ihan viisas näiden Etsy-ostosteni kanssa, varsinkin silloin kun ihan ehdoin tahdoin laitoin Etsyyn hakusanaksi "silk sari" ja sukelsin sarien värikkääseen maailmaan.

Iso osa sareista on onneksi minun makuuni liian räikeitä väreiltään, mutta löysin tuollaisen musta/ruskean leopardikuvioisen sarin ja tilasin sen! Myynnissä olevat sarit ovat käytettyjä ja ainakin omani on ihanan pehmeäksi pesty! Sari on noin 4,5 metriä pitkä ja metrin leveä, minulla on ajatus tehdä siitä ainakin huivi ja tytär ilmoitti haluavansa kankaasta paidan. Onneksi kangasta on runsaasti! Hintaa tälle sarille tuli huikeat 19,50 €.


Ja tunnustan senkin, että luultavasti sorrun jatkossakin näihin silkkihoukutuksiin. Ja jos joku lukijoista kiinnostui, olen tilannut naisten haorit togeista, miesten haorin fujiyamarockista ja sarin IndianTraditionDressistä. Asiasta innostuneille vielä varoituksen sananen, kaikissa näissä ostoksissa on ollut aikamoinen haju tullessaan, mutta pikkuhiljaa se on häipynyt ihan siedettäväksi ;-D. Yhtään näistä en ole pessyt vielä kertaakaan.

4 kommenttia:

 1. Voi ei, mitä houkutuksia. Jo viimeksi, kun postasit haori-takistasi, tajusin, että minäkin tarvitsen välttämättä tuollaisen! Sittemmin asia unohtui.

  Mutta kyllähän ihminen nyt haori-takin tarvitsee, minulla ei ole yhtään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuinkahan monta haori-takkia on sitten liikaa? Pohdin tässä jo tulevaisuutta, jos kovinkin usein tulee Etsyn tarjontaa selailtua ;-D. Noh, onneksi minua miellyttäviä kuoseja on vähänlaisesti ja nuo miesten mallit eivät ole kovin sopivia....

   Poista
 2. Blogisi muuten toimii nykyään paljon paremmin kuin ennen tabletilla luettuna. Kiva näin!
  En tiedä, se vanha tausta taisi olla jotenkin "raskas".

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuohan oli kiva kuulla, ainakin minulla itselläni on kevyempi olo tällä uudella värityksella ;-D. Ja tiputinhan tuolta sivun alareunasta kaiken "ylimääräisen" pois, mutta ihan oikeasti en yhtään tiedä mistä muutos johtuu! Mutta hyvä näin ;-D.

   Poista