24.5.2017

Paitamekko

Haikailin jo pari vuotta sitten pellavaista paitamekkoa ja suunnittelin jopa ompelevani sellaisen, kun ei kaupoista mieleistä löytynyt. Suunitelmaksihan se ompeleminen jäi ja muutenkin paitamekko viileiden kesien myötä pääsi vähän unohtumaan. Kunnes tänä keväänä se yllättäen löytyi.


Aleksi 13:sta on tullut myyntiin uusi tanskalaismerkki And Less ja heidän mallistostaan se löytyi. Tummansininen, pitkä paitamekko ohutta pellavaa. Mekkoa myydään myös Zalandossa ja tuossa Zalandon tuotekuvauksessa mekkoa sanotaan vapaa-ajan mekoksi, mutta minusta tuo kyllä sopii oikein hyvin työvaatteeksi helteisenä päivänä.

Pidin muistakin And Lessin vaatteista ja Zalandolla onkin myynnissä aika kattava valikoma merkiltä. Tosin juuri tästä paitamekosta näyttää olevan isoimmat koot loppuunmyyty. Ja ainakin Aleksin Aleksi 13 myy merkkiä, siellä ei ainakaan vielä huhtikuussa ollut kovin suuri valikoima.

Ja vielä vinkiksi, että mekossa on aika reilu mitoitus. Minun mekkoni on kokoa 38, vaikka normaalisti kokoni on 44-46.  

8 kommenttia:

 1. Hyvän näköinen mekko ja hyvin sopii juurikin työvaatteeksi:)

  Kiva kun olet jaksanut palata blogin pariin, olen postauksiasi kaivannut!
  Piti tämä kommentoida jo edelliseen postaukseesi, mutta sitten kun ei heti kommentoinut, niin asia jäi. Aikamoinen kevät sinulla on ollut, huh huh. Miten niin usein kaikki tuollaiset kasaantuukin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Marjukka, pitkästä aikaa ;-D. Niinhän siinä käy, että kun oikeassa elämässä on kaikenlaista huomiota vaativaa, blogi jää taka-alalle. En kuitenkaan ole aikonut blogia lopettaa, on se kuitenkin niin kivaa. Ja mukava kuulla, että juttujani on kaivattu!

   Poista
 2. Sinulla on aina ollut tosi hyviä vaatepostauksia ja hyvä tyyli. Kiitos näistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Taru ja kiitos itsellesi kivasta kommentista ;-D. Nämä vaateasiat ovat niin lähellä sydäntäni, että niistä on kiva jutustella. Blogin lisäksi juttelen vaatteista ja tyylistä sisarteni, tyttäreni ja muutaman ystäväni kanssa. Ja aina aiheesta juttua riittää....

   Poista
 3. Kivan näköinen mekko ja minustakin sopii hyvin juuri työmekoksi! Pitääpä vilkaista Aleksi 13:n valikoimat - en osaa ostaa vaatteita netistä; minun pitää saada hypistellä vaatetta ennen ostoa;)
  Ja yhdyn Marjukan kommenttiin - kiva kun olet back:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Lady ja kiitos mieltälämmittävästä kommentista ;-D. Kyllä vaatteiden hypistely on kivaa ja tarpeellista, siinä tuntee heti miellyttääkö materiaali.

   Minua kuitenkin vähän harmittaa tämä nykyinen myyjien ylenmääräinen palvelualttius, tykkäisin että sen jälkeen kun olen kauppaa tullut ja tervehtinyt myyjää, voisin rauhassa katsella vaatteita ja pyytää apua sitten kun sitä tarvitsen sen sijaan että myyjä seisoo koko ajan vieressä katsomassa. Onneksi tavarataloissa vielä voi ihan vaan kuljeskella katselemassa. Onkohan muita, jotka kokevat myyjien huomion vähän kiusalliseksi?

   Olen huomannut, että parhaat ostokset, kuten tämä paitamekko, olen tehnyt juuri niin, että olen vain kuljeskellut kaupassa etsimättä mitään erityistä.....

   Poista
 4. Ihastuttava tarina pellavasta! Minä niin pidän postauksistasi oli aihe mikä tahansa: ) -Anu

  VastaaPoista