10.1.2018

Keskinkertainen vaatevuosi 2017


Vaatevuosi 2017 oli keskinkertainen, tosin onnistuin löytämään muutamia toivomiani vaatekappaleita. Nimenomaan sellaisia, joista minulla oli ollut aika tarkka mielikuva.

Onnistunein hankinta oli niinmun' designin mustat pellavahousut, ne ovat juuri sellaiset kuin olin toivonutkin löytäväni. Mahdollisesti hankin ensi kesänä vielä toiset samanlaiset ihan varmuuden vuoksi, toisaalta valmistaja ehkä pitää näin hyvän tuotteen jatkossakin saatavilla.

Toinen onnistuminen oli Asokselta tilatut ylipolvensaappaat, tosin ne eivät ole kovin laadukkaan tuntuiset, mutta ehdottomasti hyvännäköiset ;-D. Näköjään ovat nyt hyvässä 50% alessa, vaikka ei tuo alkuperäinen hintakaan paha ollut, 65 puntaa oli 76 euroa. Näiden tilaamista vähän epäröin, koska en tiennyt Asoksen toimitustapaa, mutta tulivatkin ihan Postin kautta. Tilasin normaalin kokoni ja ovat ihan sopivat, myöskin varren leveys on hyvä, suorastaan optimaalinen!

Syksyllä innostuin kotimaisen Neulomon helpoista trikoovaatteista, mutta en saanut aikaiseksi niitä tilata. Mutta niitähän onneksi löytyy Prisman valikoimista, siis markettivaatteita parhaimmillaan ;-D. Kävin Olarin Prismasta nappaamassa itselleni  tuon Hanna-paidan ja nuo Sanna-housut. Paidan malli on tällaiselle rintavalle tosi hyvä, tykkään siitä. Housut ovat vähän siinä ja siinä, voipi olla että päätyvät joogahousuiksi ;-D.

7 kommenttia:

 1. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 2. Mäkin ajattelin ihan samaa, kun tilasin Asokselta ekan kerran, että miten toimitus ja kaikki tapahtuu. Asos on hyvää paikka löytää paljon tarjouksia ja erilasista muotia. Kiitos postauksesta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yli kaiken inhoan kuriiritoimituksia, kotona päivystämistä ja kaikkea säätämistä. Siksi tuo ihan tavallinen postiin toimitus olikin iloinen yllätys. Asosin vaatteet ovat hyvän näköisiä mutta usein aika keinokuituisia, mutta siellä on kivan näköisiä nahkaisia kenkiä. Ja minähän olen kenkäfriikki ;-D.

   Ja kiitos sinulle mukavasta kommentista!

   Poista
 3. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 4. Mäkin pohdin että uskaltaako Asokselta tilata mutta ilmeisesti uskaltaa, kiitti postauksesta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä vaan ja kaikkien kahden tilauskerran kokemuksella voin sanoa että kyllä Asosilta uskaltaa tilata ;-D. Nopea toimitus lähipostiin, palautusta en ole kokeillut....

   Poista
 5. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista