8.12.2018

Nyt onkin ollut monta hyvää joulufiilistelypäivää kotona, perjantaina tosin kävin töissä, mikä vähän rikkoi tunnelmointia. Mutta tänään taas jatkan, nautin hyasinttien tuoksusta ja siitä ettei tarvitse lähteä ulos vesisateeseen rämpimään.


Kaikki viisi liilaa hyasinttia kukkivat jo, samoin amaryllis on avannut ensimmäisen nuppunsa. Minusta amarylliksen kukat ovat kauneimmillaan vain vähän auenneina, mutta onhan kokonaankin auennut kukka upea. 


Olen jopa jo miettinyt joulukattausta ja ottanut esille kauniita perintöhopeita, joita ei arjessa edes raaski käyttää. Joulu on kuitenkin niin suuri juhla, että silloin otetaan käyttöön ne kaikkein kauneimmat astiat ja aterimet. Vaikka ne sitten joutuukin tiskaamaan käsin, jouluaattoillan perinteinen askare ;-D.


Jostakin syystä ihastuin viime kesänä Tapio Wirkkalan suunnittelemiin Ultima Thule laseihin ja hankin niitä kuusi kappaletta, vaikka tässä huushollissa ei tosiankaan ollut tarvetta uusille laseille. Ne nyt vaan ovat niin kauniit, enkä kyllä ole niiden hankkimista katunut! Jouluaattona voisikin tarjoilla näistä kuohuvan glögin, siis glögitiivistettä ja kuohuviiniä ;-D.


Ja vielä hyvin tärkeä fiiliskuva, tämän harmauden keskellä unelmoin valkoisesta joulusta. Lumesta ja pakkasesta. Siitä ainoasta oikeasta joulusäästä ;-D.


1 kommentti: