19.5.2012

Kesän odotusta

Kesä vielä antaa odottaa itseään, mutta viisas nainen jo valmistautuu siihen ensimmäiseen todella lämpimään päivään. Sehän tulee aina yllättäen ja jos kaikki kesävaatteet ovat vielä syksyn jäljiltä pakattuna, siitä voi tulla katastrofipäivä. Ei ole kivaa viettää ensimmäistä kesäpäivää aivan liian kuumissa vaatteissa.

Tässä minun suunnitelmani ensimmäiselle lämpimälle kesäpäivälle......
 Hame on vanha, ostettu joskus vuonna 2005 Stockmannilta. Pusero ja kengät uusia, tämän kevään hankintoja.


Ja tässä tarkemmin uudet ihanat sandaalini, löytö Rizzon näyteikkunasta. Onneksi menin heti näitä sovittamaan, minun kokoani oli vain tämä yksi pari. Tuntuvat jalassa pehmoisilta ja mukavilta. Hintaakin oli vain 79 €.Pusero: A.Friend, 2or+ by yat
Hame: Viki by Pola, Stockmann
Sandaalit: Rizzo

6 kommenttia:

 1. Mie en ole vielä miettinyt kesäpukeutimista syvällisemmin. Meillä on ollut aika kylmää ja kevät myöhässä:(
  Eilenkin ostin kesä-pipon:D Juuri näin,ilman pipoa ei pärjää.kesälläkään!
  Kiitos sinulle, kun olet klikannut lukijakseni!

  VastaaPoista
 2. Huomenta Lennu, kiitos ja kiitos itsellesi, olet palannut lukijakseni ;-D.

  Tänään on sitten se ensimmäinen lämmin päivä, nyt on jo noin 16 astetta ja iltapäiväksi on luvattu 20 astetta. Suunnitelmasta poiketen pukeudun tänään pellavahousuihin ja -paitaan ja balleriinoihin. Suunnitelmathan on tehty muutettaviksi, eiks vaan?

  Ja kesällä tarvittavan piponhan voisi kääntää niin, että ihanaa kun kesälläkin voi käyttää kauniita pipoja. Voisit tehdä postauksen kesäpipoista ;-D.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei taida vielä yhdestä piposta kovin kattavaa postausta saada:) Nykyisin on kyllä ihania kuviollisia trikoomyssyjä,niitä vois hankkia.
   Talvipipoja kyllä riittää!

   Poista
  2. Noh, yhdestä kesäpiposta ei tietenkään saa kuin hätäisen pikapostauksen ;-D.

   Poista
 3. On sinulla aika kunnioitettava valikoima kesäsandaaleja ja pistokkaita :)
  Oikein kaunis asu. Valkoiset housut tai hame ovat minullekin se kesäjuttu. Harmittavan usein vaan niihin sitten jämähtää joku pihka tai suklaajäätelö tai kura tai muu kesänmerkki :)
  Punainen on kyllä sinun värisi. Aiemmissa asupostauksissakin kiinnitti ihan erityisesti huomioini.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Johanna, onhan noita kenkiä kertynyt vuosien mittaan aikamoinen valikoima. Suurin osa ei ole ollenkaan aktiivisessa käytössä ja aina joskus ajattelen, että pitäisi hankkiutua eroon niistä joita ei ihan oikeasti käytä. Se on vain niin väsyttävän tuntuinen operaatio, etten ole saanut aikaiseksi. Pitäsi varmaankiin muuttaa, silloin olisi pakko tehdä jotakin.

   En uskalla käyttää vaaleita puseroita, koska aivan varmasti sotken ;-D. Tuo hame on oikeasti kitinvärinen, vaikka kuvassa näyttääkin melkein valkoiselta. Mutta eihän sillä likaantumisen kannalta oikesti ole mitään eroa, mutta se kuitenkin tuntuu turvallisemmalta kuin aivan valkoinen.

   Ja tuohon kuvassa olevaan punaisen sävyyn olen nyt aika ihastunut, se on jotakin tiilenpunaisen ja ruosteen värin välimailla. Tytär sanoi, että tuo väri nuorentaa minua ;-D.

   Poista