6.5.2012

Näpertelyjä

Pari vuotta sitten löysin korujen ihmeellisen maailman ja minä, joka en edes oikein osaa käyttää koruja, halusin oppia tekemään niitä. Aluksi kävin parilla peruskurssilla, ketju- ja vaijerikorukursseilla. Vaijerikoruja on nopea tehdä, mutta minäpä hurahdin ketjuihin. Opin muutaman helpon ketjumallin ja niitä olen sitten näperrellyt. Aloitin ketjujen tekemisen hopeoidulla kuparilangalla ennenkuin uskalsin siirtyä hopealankaan, olen tehnyt ketjuja myös kuparilangasta. Tykkään yhdistellä kiviä ja helmiä ketjuihin. Laitan tänne muutaman kuvan koruistani, vaikka olenkin tosi surkea korukuvaaja.

Tässä kaulakorussa on satoja makeanveden peacock-helmiä. Arvaatte varmaankin, että tätä näperrellessä meni aika monta iltaa ;-D.


Tässä olen vähän leikkinyt yhdistämällä kaikkea mahdollista ;-D.Tämäntyylisen korun löysin netistä ja kokeilin, osaisinko tehdä sellaisen ja tämä on tulos. 
Ketjumalli on Egyptian coil.
Kaulakoru kuparilangasta ja makeanveden peacock-helmistä.
Tein ketjusta alunperin vähän liian lyhyen ja kun olin laittanut helmet paikoilleen, jouduinkin jatkamaan ketjua.


Lisää kuparia. Pidän kovasti kuparin väristä, vaikka en oikein tiedä mihin kuparinvärisiä koruja yhdistäisin.
Ehkäpä mustaan, sitähän buduaaristani löytyy ;-D


Ja vielä tämä ranneketju.....


Talven aikana koruinnostukseni on vähän laantunut ja sen sijaan olenkin kutonut. Eikä vähiten Ania's blogin kaulahuivien ansiosta, ne saivat minut tosiaan innostumaan. Ja nyt houkuttaa ompeleminenkin, Mintun ompelimon tuotoksia nähtyäni ;-D. Miten ihmeessä ehtisin tekemään kaiken mitä haluaisin.......

4 kommenttia:

  1. Upeita koruja !Kyllä varmaan on aikaa vierähtänyt noita tehdessä.

    VastaaPoista
  2. Kiitoksia Eeva, aikaa on tosiaan mennyt ja kädet ovat olleet kipeänä ;-D. Silti olen nauttinut niiden tekemisestä tosi paljon. Ja nyt kun kuvasin näitä koruja, rupesi jo muhimaan joitakin uusia koruideoita....

    VastaaPoista
  3. Todella kauniita koruja, aivan ihania!

    VastaaPoista