18.11.2012

Syksyn mallit ja kesän 2013 Trunk show Pellillä

Käväisin viime viikolla Ilona Pellin asiakasillassa, jossa esiteltiin myös valittuja paloja ensi kesän mallistosta, siis kesän 2013 Trunk show. Tulossa on kekseliäitä, muunneltavia trikoovaatteita, hienostunutta puuvillaa, ei värikästä mutta sitäkin tyylikkäämpää. Tiesin jo etukäteen, että mikään valaistus pimeänä marraskuisena iltana ei ole riittävä kameralleni, joten en edes yrittänyt ottaa kuvia illan aikana.

Syksyn mallistossa oli tarjolla väriäkin, joitakin perustrikoomalleja oli mustan, harmaan ja mudan värin (tämä on siis oma nimitykseni tuolle vaalealle harmaanruskealle värille) lisäksi myös punaisena. Itse pysyttelin taas musta/harmaa linjalla ja ostin mustan villajerseyviitan. Sillä on tarkoitus sitten asustaa ja muunnella jo olemassa olevia vaatteita ;-D. Viittaa voi kietoa eri tavoilla hartioille, mutta nyt kipeä olkapää esti moiset suoritukset ja esittelen viitan ihan peruskäytössä. Aloitan vuosi sitten ostamani Christellen neulemekon kanssa.....

Ja sitten koko komeus peitetään Ilona Pelliltä jo aikaisemmin ostetulla nilkkapituisella takilla ja vedetään vielä syvälle päähän vanha, jo vuosia käytössä ollut villamyssy.Vielä lähikuva koruista.....Tervetuloa buduaariini, Lady of the Mess ja Krisse ;-D.


Tässä nämä salaperäiset termit ;-D. Alinna on kuningasketju, seuraava on piina, sitten viikinkineulos ja tuota ylintä en osaa nimetä, se on tehdastekoinen.12 kommenttia:

 1. Voi, ihana viitta - ja takki. Täytyykin tutkia, mistä noita Pellin vaatteita saa; sitten ehkä vuorotteluvapaan jälkeen on varaa jo ostaakin jotain;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pellin nettisivulla on jälleenmyyjät kerrottu ja jos on Helsingissä käyntiä, kannattaa käydä tuolla Tarkk'ampujankadulla, se aivan keskustan tuntumassa noin 10 minuuttia Stockalta. Ilona on aika usein itse paikalla ;-D. Olin vuorotteluvapalla 2010 ja tuo pieni rahapula oli ihan tuttua, mutta kyllä se on sen väärti.

   Poista
 2. Aivan ihana tuo musta villajerseyviitta <3

  VastaaPoista
 3. Voi aivan upea tuo viitta!! Ihana leikkaus ja sopii tuon harmaan mekon päälle todella hienosti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Mapsi. Olen oikein tyytyväinen hankintaani ;-D.

   Poista
 4. Ihanan viitan olet hankkinut. Näytät noissa asukokonaisuuksissa ihan joltain akateemikon arvon saaneelta taiteilijalta, oletkos? Pidän myös tyylikkäistä koruistasi. Mahtavaa! T: Jente

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Jente, en tosiaankaan ole, kuvat osaavat tosiaankin "valehdella" ;-D. Erityiskiitos korukehuista, kaulakoru, rannekoru ja ylinnä olevat kaksi hopeista ranneketjua ovat itse tekemiäni....

   Poista
 5. Lyhyesti: Olet upea! Kaunis ja iloinen ihminen. Ja selväksihän on jo tullut, että sulla on älyttömän hyvä maku. Kaikessa.
  Koruja tihrustelen tietenkin, kunkkua näen ja Piinaako. Jotain Oilin näköistä muttei kuitenkaan. Ihanat ovat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Ania, nyt kyllä tulee jo kyyneleet silmiin. Noin paljon ihania kehuja ei vaan oikein kerralla meinaa kestää ;-D. Kiitos.

   Palataanpa sitten asialinjalle, itse tekemäni ranneketjut ovat kuningasta ja piinaa. Sitten on paksu viikinkineulos ja lahjaksi saamani ketju, josta en oikein tiedä mitä se on.

   Rannerengas on virkattu koruvaijerista ja helmet olen pujotellut vaijeriin siinä virkkausvaiheessa. Koruvaijerin virkkaamisesta saa tosi kipeät sormet ;-D.

   Kaulakorussa olen yhdistänyt neljä kuningasketjun pätkää ja laittanut niihin roikkumaan kiviä. Helminauha pienistä makeanveden helmistä ja lasihelmistä koruvaijerissa.

   Ja teet muuten tosi upeita koruja. Niin tyylikkäitä, eikä mitään tyylihairahduksia koskaan. Niin Aniamaisia ;-D.

   Poista
 6. Kuningasta ja piinaa??? Suomentakaas nyt maallikolle mitä ne oikein tarkoittavat???
  Kauniita yhtä kaikki ja viitta on ihan mieletön löytö! Niin kaunis päälläsi!

  VastaaPoista
 7. Huomenta Sari ja kiitos ;-D. Nehän ovat erilaisia ketjunpunontamalleja, lisäsin postaukseen lähikuvan ketjuista ja selityksen.....

  VastaaPoista