25.11.2012

Auringon paluu

Viime aikoina aurinko on näyttäytynyt kovin harvoin, sateisen harmaita päiviä on ollut ihan riittämiin. Ja pimeys vain syvenee vielä muutaman viikon. Tässä kuitenkin auringon paluusta toivoa antavia kuvia loppiaiselta 2008.


Olen ottanut kuvat Luostolla 5. tammikuuta klo 11.50-12.30 välisenä aikana.


6 kommenttia:

 1. Kuuntelinkin uutisista, että kaamos alkoi tänään. Huoh. Minä en pimeästä oikein kyllä tykkää, pohjoisessa tilanne tietenkin pahempi. Kauniita kuvia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Dahlia ;-D. Pohjoisessa tilanne on yleensä parempi, koska siellä useinmiten on jo lumi maassa pimeimpänä aikana. Päivät vain ovat tosi lyhyitä.

   Eihän tämä jatkuva pimeys kovin mukavaa ole, mutta jollakin tavalla on nyt lupa pysytellä kotioloissa ja käpertyä sohvannurkkaan lueskelemaan tai vain pitämään hämäränhyssyä......

   Poista
 2. Aivan huikeita kuvia! Olet kyllä hyvä kuvaaja :) t:-Anna-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ;-D. Tuo matalalta paistava aurinko oli silloin niin upea näky, että oli ihan pakko ruveta kuvaamaan.

   Poista
 3. Uskomattoman hienoja luontokuvaia. Ja huomasin jopa tuolla alempana olevan lisääkin!
  Voi kun tuon sanavarmistuksen saisit pois päältä, mie oon ihan onneton kirjoittamaan niitä oikein, usseempi yritys tärveltyy ennenkuin saan varmistussanat kirjoitettua :)
  -Helena ja Blackie-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huomenta Helena ja kiitos ;-D.

   Apua, en ole tajunnutkaan että minulla on tuo sanavarmistus päällä. Hyvä, että mainitsit asiasta, se kyllä lähtee heti kun vain keksin mistä sen saa pois.

   Poista