9.11.2012

Twinset

Löysinpä sitten kätköistäni tämän viininpunaisen twinsetin vuosimallia 2006. Väri on aivan upea tumma viininpunainen, napit helmiäistä ja näyttävät aivan hassuilta kuvissa. Aika paljon käytetty silloin vähän hoikempina aikoina, ehkä voisi ottaa käyttöön taas.

p.s. eisile, tervetuloa lukijakseni.

4 kommenttia:

 1. Tässä huomataan, ettei mitään klassisia vaatteita kannata heittää pois (laittaa kiertoon). Olet supertrendikäs värissäsi, ja twinsetit ovat kai aina muotia. Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, onneksi olen tosi huono laittamaan mitään kiertoon ;-D. Twinsetin koostumuskin on ihana, 55 % silkkiä ja 45 % kashmiria. Mukavaa viikoloppua myös sinulle.

   Poista
 2. Voi miten ihana väri twinsetissä. Niin syvän viininpunainen kuin olla voi! Voisi muuten näyttää hyvältä myös vaaleiden housujen kanssa? Nythän on lupa käyttää vuodenajasta riippumatta minkälaista väriskaalaa tahansa....kuulemma. Kertoivat muotitietoiset...:D
  Rauhaisaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä minulla oikein taida olla vaaleita housuja, joita voisi käyttää talvella ;-D. Väri kyllä varmaan sopisi beigenkin kanssa. Hyvää viikonloppua myös sinulle.

   Poista