27.12.2012

Kaliyana

Olen viettänyt joulunpyhinä aikaani Pinterestissä, eihän sitä koko aikaa jaksa lukea. Ja niinkuin jo aikaisemmin totesin, Pinterest on ehtymätön kuva-arkisto ja olen onnellisena tuijotellut mitä kauneimpia vaatteita, nauttinut niiden väreistä ja leikkauksista. Ihastellut niiden kankaiden tekstuuria, yksityiskohtia ja suunnittelijoiden mielikuvitusta.

Kanadalainen vaatemerkki Kaliyana vei nyt aivan täysin mukanaan, vaatteita juuri minun hömppään makuuni. Liehuvaa, laskeutuvaa, rypytettyä, kapeita siluetteja, pyöreitä muotoja, kaikenlaista ;-D.

6 kommenttia:

 1. Mähän en kohta enää uskalla tulla ollenkaan tänne, kun sä löydät noita ihanuuksia;) Käväisin vilkuilemassa ja voi jotta! Mutta eipä taida saada Euroopasta - en ainakaan pikakelauksella löytänyt jälleenmyyjiä täälläpäin - ja nettikaupassa ei palautusoikeutta. Aika riskaabelia olisi tilata ilman sitä. Harmitus...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ei noita taida uskaltaa/viitsiä ruveta tilaamaan, mutta onneksi Suomestakin saa samantyylisiä. Joten pelko pois ja tuttuihin kauppoihin uusin silmin ;-D. Nyt kun silmä on harjaantunut näihin vaatteisiin, voi tehdä löytöjä ihan yllättävistä paikoista........

   Poista
 2. Minkä Padoran lippaan sinä Merja aukaisit! Sinun "harmaasi" jälkeen minun maailmani ei ole enää koskaan samanlainen. Mikä ilo pelkästään kuvia katselemalla! Eikä asuja edes tarvitse saada omaksi, neuleita ei tarvitse tehdä itse - riittää kun näkee kuvia. Ja jäähän sieltä takaraivoon ideoita kytemään. Mikä onni!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Preferita, veit sanat suustani, juuri tuolta tämä Pinterestin kuvatulva tuntuu. Ja kun vielä voi ne kaikkein ihanimmat koota omiksi tauluiksi, joita sitten voi käydä ihastelemassa. Ihanaa ;-D.

   Poista
 3. Olipas kauniita! Ihan sun näköisiä vaatteita...:) Villahiiri jäi täällä miettimään että tarkeneekohan niissä? Noista oli ihana koota sellainen inspiraatiotaulu! Hyvää Uutta Vuotta 2013!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy varmaankin laittaa ainakin yksi villakerros ;-D. En tainnut ihastuksissani edes katsoa mistä materiaaleista vaatteet on tehty. Hyvää Uutta Vuotta myös sinulle.

   Poista