6.5.2013

Kaupunkikuvia

Lauantain kuvausretkelläni tulin kuvanneeksi paljon muutakin kuin näyteikkunoita. Ja en voinut vastustaa kiusausta laittaa myös näitä kaupunkikuvia tänne iloksenne. Ensimmäinen kuva on otettu jo perjantaina ja siinä on aivan erilainen valaistus kuin lauantain kuvissa. Toinen kuva on otettu perjantai-iltana, siinä seikkailee yksinäinen kuumailmapallo ;-D.

Lauantaiaamuna seitsemän maissa Helsinki on hyvin hiljainen ja rauhallinen kaupunki. Kovin monta vastaantulijaa ei ollut. Sain ihan rauhassa hyppiä kadun reunalta toiselle napsimassa kuvia.


Sirkka Könönen, Liisankatu 17, lisää täällä


Nippanappa, Liisankatu 19, terveiset koloristiystävälleni Soilelle ;-D.
Mukavaa viikkoa kaikille!

14 kommenttia:

 1. Kivoja kuvia. Yritin tunnistaa joitakin taloja ja katuja. Kiva postaus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kaisa ;-D. Yritinkin kuvata niin, ettei ole ihan ilmiselvää mistä kuva on otettu! Jää katsojalle vähän pähkäiltävää ;-D.

   Poista
 2. KErrassaan upeita kuvia! Muutaman tunnistin, kaikkea ei. Jää vähän pähkättävääkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Dahlia ja kysyä saa jos joku kuva ei selviä ;-D.

   Poista
 3. Upeita kuvia! Taas huomaa, ettei tarvitse mennä merta edemmäs kalaan: Helsinki on komea kaupunki, paljon upeaa arkkitehtuuria!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Helsingissä on tosiaan paljon mielenkiintoista arkkitehtuuria ja kuvattavaa riittää ;-D. Onneksi, sillä minusta on tosi mukavaa kuvata kaupunkinäkymiä!

   Ydinkeskustakin näyttää ihan erilaiselta heti kun katselee vähän ylöspäin, seinillä on vaikka kuinka paljon upeita yksityiskohtia! Normaalisti ei vain tule katseltua muuta kuin katua....

   Poista
 4. tänään juuri sanon työkaverilleni, kun käveltiin Yrjönkatua pitkin, että kyllä Helsinki vaan on NIIN kaunis. Ihailin juuri joitain noita samoja taloja, joita olit kuvannutkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Helsinki on kaunis kaupunki ja tykkään erityisesti Yrjönkadun Forumin puoleisesta päästä, siellä on niin monta kaunista taloa vierekkäin.

   Poista
 5. Upeita kuvia! Kyllä meillä on sitten kaunis kaupunki!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Caelia ;-D. Kaupunki on kaunis ja sitä on hauska kuvata! Kesällä tykkään sunnuntaiaamuisin aikaisin kuljeskella pitkin Helsingin rantoja.....

   Poista
 6. Upeita kuvia, värit tosi kauniit. Välillä harmittaa, kun kävellessä katselee vain eteensä ja ylhäällä ihania rakennuksia. Äitini aina välillä kommentoi taloja varsinkin Helsingissä, että kuinka ennen tehtiin paljon käsityönä koristuksia ja upeita rakennuksia. Kaupunkikuvissa näyttää aavekaupungilta, kun ei paljon kulkijoita näy.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marja ;-D. Tietysti on ihan hyvä katsoa myös katua, mutta joskus voisi vaikka ihan pysähtyä katselemaan mitä kaikkea kivaa siellä ylhäällä on. Siellä nimittäin on vaikka mitä kaunista! Ja Helsinki on viikoloppuaamuisin seitsemän jälkeen niin tyhjä, että joskus olen oikein ihmetellyt miten voikin olla niin tyhjää......

   Poista
 7. Kaunis Helsinki, kauniita kuvia. Hieno tuo musta siluettikuva, jossa on nostokurki ja kuumailmapallo. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Elena ja tuo iltakuva on minusta ihan huikea, kuinka tulinkaan ottaneeksi noin hienon kuvan ;-D.

   Poista