29.5.2013

Terveiset tunturista

Lomalta on palattu ja nyt yritän taas sopeutua arkeen. Koville se ottaa kun tuli välillä oltua villinä ja vapaana tunturissa ;-D. Niin vapaa en tosin ollut, että kameran olisin pois jättänyt. Niinpä nyt saatte kuvapläjäyksen, halusitte tai ette!


Aurinko paistoi lämpimästi koko päivän ja pienet lumi- ja vesiesteet eivät haitanneet ollenkaan, eivätkä edes melkein loputtomat portaatkaan. Ja kätevät emännät poimivat patikoinnin lomassa myös lisukkeet iltaruoalle. Tarjolla poron paahtopaistia kera korvasienimuhennoksen!

6 kommenttia:

 1. Hienoja kuvia ja mikä korvasienisaalis ! Varmasti oli hyvää tuo muhennos :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muhennos oli hyvää niinkuin poron paahtopaistikin ;-D. Ja maisemat olivat auringonpaisteessa aivan huikeat!

   Poista
 2. Kauniita kuvia. Itse olen ollut patikkamatkalla vain kerran (Karhunkierros), eikä jäänny paljon muistoja, kun vedettiin kieli vyön alla. Koko kierros 3 päivässä :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on onneksi periaatteena, että kiire jätetään matkasta kokonaan, periaatteella ettei se matkan pituus tapa vaan se vauhti ;-D.

   Poista
 3. Upeita kuvia, upeat maisemat. Ja aikamoinen määrä portaita, huh huh! Korvasienimuhennos poron paahtopaistin kera taitaa voittaa monta ravintola-annosta mennen tullen, smak.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, portaita oli joko 406 tai 515, paljon joka tapauksessa. Ensimmäiset metrit ylhäällä menivät hoiperellen, jalat olivat aivan hervottomat ;-D. Ja olet oikeassa, ruoka kyllä voitti aikas monen ravintolan ruoat......

   Poista