4.5.2013

Kevään ensimmäinen kuvausretki

Kevät on virallisesti alkanut, olen kuvannut ensimmäiset näyteikkunakuvat! Vietin lauantaiaamun näyteikkunoiden takana kuvaten milloin mitäkin. Kuvista tuli aika kenkäpainotteisia ihan siitä syystä, että näyteikkunan alaosaa on helpompi kuvata ilman heijastuksia ;-D.

Weekend by Max Mara Fabianinkatu 14


Muotikuu, Fabianinkatu 14


Annikki Karvinen Pohjoisesplanadi 23

Nectarine Iso Roobertinkatu 8 
She Fredrikinkatu 31
Nomad Fredrikinkatu 35

Gaudete Fredrikinkatu 35Boutique Babu Fredrikinkatu 24


Tizziana Fredrikinkatu 28
Mycoko Fredrikinkatu 32
Red Shoe Fredrikinkatu 45Lisää kuvia Red Shoen näyteikkunasta Ripsun SNP-blogissa

Dots... Fredrikinkatu 34
Antiikki Trianon Eerikinkatu 12

Sunny's Eerikinkatu 5


Atelier Eklöf Yrjönkatu 32


studio em Yrjönkatu 25Ja rankan kuvausretken päätteeksi maistuikin kahvi ja juustokakku Cafe Argosissa ;-D.


p.s. Tervetuloa buduaariini Pellavasydämen Mervi, toivottavasti viihdyt ;-D.

10 kommenttia:

 1. Oi miten kivoja kuvia ! Olet todella ahkeroinut ja ansainnut tuon ihana juustokakku palna Stockalla. Syön muuten itse aina saman :)

  Muutamat kivat kengät pongasin postauksestasi ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sara ;-D. Otan muuten aina juustokakun, jos sitä vain on saatavilla. Ja kivaa, jos kuvista löytyi jotakin kiinnostavaa!

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos, muutama hyvä näyteikkuna jäi kuvaamatta tosi pahojen heijastusten takia ja ihan kaikkien haluamieni ikkunoiden taakse en osunut ;-D.

   Poista
 3. Olipas siinä valikoimaa kerrakseen. Ja voi noita kenkiä - varsinkin nuo ylemmät pronssinväriset sandaalit ja sitten nuo mustavalkoiset kengät. Ihania.
  Aurinkoisia kuvauspäiviä sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo ylemmät pronssinväriset sandaalit ovat juuri ne kengät, jotka jäivät vaivaamaan siitä Nectarinen maaliskuisesta bloggarien illasta ;-D. Nyt varmaankin täytyy mennä viimein sovittamaan ne!

   Ja seeprakengät miellyttävät myös, mutta eniten pidin nudenvärisistä korkokengistä, joissa on virkatun näköinen reuna.

   Poista
 4. Kiitos tästä informatiivisesta postauksesta! Olen juuri pähkäillyt uuden koltun hankintaa parin viikon kuluttua koittaviin kekkereihin, mutta eihän mun tarvitsekaan hankkia mitään; Muotikuun ikkunassa on aivan samansorttinen mekko kuin mulla jo on. Olen ostanut mekkoni samasta liikkeestä ainakin kolme vuotta sitten - ajatonta muotia, siis:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä vaan ja olipas hyvä, ettei tarvinnut ihan turhan takia uutta mekkoa hankkia ;-D. Joskus sitä vaan tottuu niin omiin vaatteisiinsa, ettei oikein näe niiden potentiaalia! Ja joskus jopa unohtaa mitä kaikkea on jo vaatekaapissa....

   Muotikuun vaatteet eivät ole sillä tavalla pintamuotia, vaan kestävät kyllä aikaa. Ajatonta muotia sanan parhaassa merkityksessä ;-D.

   Poista
 5. Oi ihania kuvia! Monetkin kivat vaatteet ja etenkin kengät bongasin, muutamia pitää mahdollisesti mennä ihan katsomaankin.

  Ensimäisen kuvan raidallinen kassi ihastutti, koetan kovasti perustella itselleni,miksi sille ei ihan oikeasti ole tarvetta kun pää koettaa sanoa, että se on niin kiva, että kyllä se vaan kotiin saatava :D

  VastaaPoista
 6. Kassi on tosiaan hauskan näköinen, mutta tarvitseeko oikeasti onkin jo aivan eri juttu ;-D.

  Oli tosiaan hauskaa katsella mitä näyteikkunoissa onkaan tarjolla ja kaikenlaisia mielitekojakin heräsi!

  VastaaPoista