4.9.2013

Manuelle Guibal

Kotona flunssaa potiessani ja lukemiseen kyllästyneenä olen kuluttanut aikaani Pinterestissä ja löysin sieltä tämän kuvan.

Jokin tuossa harmaassa asussa sai minut menemään Manuelle Guipalin sivuille ja uusi suosikki oli löytynyt! Ihastuin ikihyviksi näihin hillitynvärisiin, yksinkertaisiin hetaleisiin. Käykää ihmeessä katsomassa tarkemmin.

Uusimmat kuvat: täällä täällä täällä täällä täällä täällä Pinterest

10 kommenttia:

 1. Hetaleisiin :) kirvoitti hymyn.

  Ihania syyspäiviä!
  Aava

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huomenta Aava, mukavaa että sain hymyn huulillesi ;-D. Eivätkös ne liehuvat harmaat silkit olleetkin varsinaisia hetaleita.....

   Sitten olikin jo pakko katsoa mitä sanakirja sanoo: "hetale(halventava) (vars. liehuvista) vaatteista. esim. Kauhea hinta tuommoisesta hetaleesta"

   Vähän pieleen meni, en missään tapauksessa tarkoittanut mitään halventavaa vaan päinvastoin. Eipä välitetä tuosta sanakirjasta, minulle ne olivat ihania liehuvia hetaleita ;-D.

   Aurinkoisia syyspäiviä myös sinulle!

   Poista
 2. Voi kyllä on kokonaan harmaa niin kovin kaunis kokonaisuus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanos muuta, että nuo harmaat kokonaisuudet voivatkin olla kauniita ;-D.

   Poista
 3. Ah, täällä tykätään myös! Ja Pinterest on huippujuttu. Jos joskus haluat esim. väriterapiaa, niin kurkkaa Pinterest-kansioihini :-).

  Terkkuja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei FF, kävin väriterapiassa Pinterestissä ;-D. Tepsisiköhän se tähän tyhmään flunssaan......

   Poista
 4. Pidetään peukkuja että tepsii!

  Minulla ainakin esim. sinisten kansiokuvien katseleminen rauhoittaa ja punaisten ikään kuin antaisi voimia. Hassua ehkä, mutta toimii :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uskon, että värit vaikuttavat mielialaan ja vaikuttavat sitä kautta terveyteenkin! Olin muuten tänään jo töissä ja tunsin oloni oikein hyväksi ;-D. En ihan terveeksi, mutta hyväksi......

   Poista
 5. Nonni. Onnistuit sitten saamaan minutkin ihan sekopäiseksi. Olen myllännyt kaikki vaatekasani ja etsinyt harmaita hetaleita. Harmaata löytyi. Hetaleita ei. Asialle pitää selvästi tehdä jotain. Heti. Meinasin seota myös siksi, kun en löytänyt netistä enempää kuvia. Missä ovat talven 2013-14 kuvat? Oletko sinä löytänyt? Pinterestissä oli joitakin kuvia, mutta ihan liian vähän!

  Anteeksi, että vaivaan, mutta lähetin sinulle kuvakulmahaasteen. Sitä voi tehdä kotona ja pikkuisen kipeänäkin. Tai toivotaan että sillä olisi parantavaa vaikutusta...

  VastaaPoista
 6. Huomenta Preferita, sinuun voi aina luottaa, innostut näistä harmaista ;-D. Ja hetaleistakin vielä!

  Tuota samaa tämän ja ensi vuoden puuttumista ihmettelin, googlettamalla löysin muutaman kaupan. Lisäsin linkit varsinaiseen postaukseen, sieltä niitä on helpompi avata.

  Kiitos kuvakulmahaasteesta, tätä kuvakulmaa täytyykin vähän pohdiskella ;-D.

  VastaaPoista