20.9.2013

Simppeliä pukeutumista

Kesäloman jälkeen en oikein ole saanut rutiineita rullaamaan, eikä vähiten sen takia että maanantaina odottaa lähtö Roomaan. Olen vain jotenkin keplotellut nämä neljä viikkoa ja siirtänyt kaiken odottamaan paluuta tältä Rooman lomalta. Blogin päivittäminenkin on näköjään kuulunut tähän kadonneiden rutiinien kategoriaan ;-D.

Aamuisin töihin mennessäni olen katsellut tarkkaan Aleksin näyteikkunoita ja Mangon ikkunasta löytyivät nämä simppelit tummanharmaat, vähän vajaamittaiset housut.


Jos olisin muutamaa vaatekokoa pienempi, hankkisin nämä housut ja käyttäisin niitä löysien neuleiden kanssa Capucine Safyurtlun ja Preferitan tapaan. Tai sitten silkkipaitojen kanssa niinkuin Emmanuelle Alt täällä, hänen paitansa tosin ei taida olla silkkiä ;-D. Niin yksinkertaista ja niin tyylikästä.

Katso samaa tyyliä myös Saran postauksissa The CBT, Saturday inspiration ja Over-40-and-still-fab.

12 kommenttia:

 1. Minä olen kyllä iki-ihastunut näihin vajaamittaisiin housuihin - oikeastaan ovat helpoimmat pökät ikinä - ei tarvitse miettiä lahkeenpituutta eri korkojen kanssa - näyttävät hyviltä kaikkien korkojen kanssa;)
  Harmi, että Turussa ei enää Mangoa ole - nuo pöksyt ovat justiinsa eikä melkein.
  Rentoa lomaa sinulle, Merja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Lady ;-D. Nettikaupastahan housuja saisi, mutta minulla ei ainakaan ole minkäänlaista aavistusta Mangon housujen koosta. Riittäisikö koko 44 niin että näyttäisivät sopivan löysiltä? Eipä taitaisi riittää ;-D.

   Poista
 2. Oi kun ne ovat kauniit! Mutta juu ei toivoakaan, että meikäläisen lantio mahtuisi noihin housuihin mitenkään päin.

  Vajaamittaiset housut muuten ovat kyllä kätevät, kuten Lady jo totesikin, menee kaiken korkuisten korkojen kanssa ja se jos mikä on hyvä! Ehkä jollain muulla olisi sopivia pöksyjä tarjolla, meikäläisenkin lantion meneviä ;)

  Hyvää viikonloppua ja ihanaa lomaa Merja! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Dahlia ;-D. Minulla taitaa olla tuo vatsapuoli vähän liian runsas noihin housuihin ja yleensä koko tuohon tyyliin. Sääli, vaan pitäisköhän asialle tehdä jotakin!!!

   Poista
 3. Vajaamittaiset houst on kyllä minulle niin jees ! Kauniilta näyttää nuo Mangon housut.

  Itse mietin juuri, että mahdunko vielä nahkahousuihin, joten kaikilla meillä on murheemme pukeutumisen suhteen . . .

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, näitä pukeutumismurheita on varmaankin ihan yhtä monta lajia kuin on pukeutujiakin ;-D. Onneksi kuitenkin aina löytyy jotakin kivaa....

   Poista
 4. Oikein ihanaa Rooman reissua! Nauti täysin siemauksin. Noi vajaa mittaiset housut on kyllä makeet.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ;-D. Aion ainakin vetelehtiä ja katsella tarkkaan roomattarien tyyliä! Ja kuvata kaikkea mahdollista....

   Poista
 5. Hei Merja, olen ostanut monet vajaamittaiset housut, jotka ovat minulle nilkkapituiset, koska olen aika lyhyt. Juuri oikea pituus kapeille housuille.

  Mangolla on aika pieni mitoitus, kuten espanjalaisilla valmistajilla yleensä. Minun on aika vaikea löytää sieltä istuvia housuja, vaikka olen suomalaisten valmistajien kokoa 36.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin kyllä, vajaamittaiset housut eivät missään tapauksessa saa olla liian lyhyet. Paras mitta taitaa olla juuri nilkkaluun yläpuolelle ja lahkeensuun täytyy myös olla tarpeeksi kapea. Se on tarkkaa hommaa ;-D.

   Mangon housujen mitoitus on minulle outo, koska en ole koskaan uskaltautunut kokeilemaan ;-D. Minulla oli juuri tuo käsitys, että ne ovat aika niukkaa mitoitusta....

   Poista
 6. Kivalta näyttää nuo vajaamittaiset housut. Mulla on yhdet, mutta ne on aavistuksen pidemmät kuin nuo ja tulee aina sellainen olo että äiti on pukenut aamulla päälle vanhingossa liian lyhkäiset housut ja olen 5v.! Auttaisikohan jos lyhentäisi niitä entisestään??

  Ihanaa Rooman lomaa! Nautiskele!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sari ;-D. Voisihan sitä lyhentämistä kokeilla, joskus se on aika pienestä kiinni!

   Kauhea pakkaamisahdistus päällä, mitä tarvii mukaan, apua......

   Poista