28.12.2013

Aikuisen naisen uusin tyyli-ikoni

Jostakin syystä olen tällä hetkellä kovasti kiinnostunut vanhempien naisten pukeutumistyyleistä, miksiköhän ;-D. Ja ahkera kuvien katselu Pinterestissä poiki jälleen uuden aikuisen naisen tyyli-ikonin; Costanza Pascolaton!

Hän onnistuu jotenkin muuttamaan klassiset perusvaatteet kiinnostaviksi yhdistelmiksi, kuten vaikkapa tässä. Tosin ei hänkään aina onnistu, tämä asu ei ole kovinkaan tyylikäs! Täältä löytyy vielä muutama kuva Costanzasta. Eikä omena ole kauas puusta pudonnut, tykkään myös hänen tyttärensä Consuelo Blockerin tyylistä! Consuelo myös täällä.


10 kommenttia:

 1. Tyylikkäitä naisia. Kyllä joillakin on mielettömät määrät ihania vaatteita ja asusteita.
  T: S-L

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä;-D. Minua viehättivät erityisesti äiti Costanzan suorat 3/4-pituiset takit vajaamittaisten kapealahkeisten housujen kanssa!

   Poista
 2. Ihania linkkejä, tyylikkäitä molemmat daamit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös vaan, tyylikkäitä kumpikin omalla tavallaan.

   Poista
 3. Tyylikkäitä naisia molemmat! Tykkäsin kyllä enemmän tyttären tyylistä, mutta kyllä Constanzakin tyylikäs on, jalassa Valentinot ja kainalossa ilmeisest Chanel...:) Kelpaisi minullekin...:D

  VastaaPoista
 4. Sinä taidatkin olla enemmän tyttären ikäluokkaa ;-D. Olen aina salaa ihaillut noita Valentinon kenkiä ja kuvista päätellen Costanzalla on useammatkin Valentinot, eri korkuisina ja eri värisinä!

  VastaaPoista
 5. niin ja kun se tyyli on kiinni kanssa kantajastaan....kuinka osaa" kantaa "vaatteet,kun vaikka kaksi jolla on samanlainen asu päällänsä,toinen vaan on jo tyylikkäämpi,kun osaa kantaa vaatetta erilaisesti kuin toinen ja myös persoona vaikuttaa hyvin paljon.tiedän henkilöitä kun näyttävät hyvältä "rätti" kuin rätti päällä ja toisen päällä ei näytä mikään hyvältä vaikka mikä merkkivaate olisi yllä.niin se vaan on .tykkäsin hirveesti näistä kuvista...KIITOS! terv. ansku.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä vaan ansku ;-D. Juuri noinhan asia on, jotkut vain osaavat luonnostaan kantaa vaatteensa! Se taitaa olla sellainen taito, jota ei voi oppia, luulisin. Olen joskus jostakin lukenut, että vaatteiden pitäisi olla niin sopivia ja mukavia, että kun ne on pukenut päällensä ne voi unohtaa. Niitä ei tarvitse oikoa eikä nykiä suoraksi, ne vaan asettuvat juuri oikein. Sellaisia vaatteita varmaan olisikin helppo kantaa tyylikkäästi ;-D.

   Poista
 6. Näistä kuvista vahvistuu käsitys, että ikääntyessäänkin voi olla kaunis ja naisellisesti pukeutunut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri niin, valitaan vain sellaisia vaatteita, joista pitää ja jotka ovat omaan vartalotyyppiin sopivia ja mukavat päällä! Loppu eli kauneus tuleekin sitten luonnostaan, kun tuntee itsensä hyvinpukeutuneeksi ja varmaksi ;-D. Näin ainakin uskon.

   Poista