15.12.2013

Joulun taikaa...

Nyt juuri haluan virittäytyä joulun tunnelmaan! Minulle joulun tunnelmaa ovat kukat, kynttilät, tuoksut, lämpimät värit ja hämärät huoneet. Ja musiikki.

Santa Baby
Tiernapojat
Walking In The Air
Little Drummer Boy14 kommenttia:

 1. Ihanan tunnelmallisia kuvia. Samoista asioista nautin minäkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ;-D. Jouluhulluna tämä tunnelmointi täytyy aloittaa jo hyvissä ajoin, viimeistään ensimmäisenä adventtina, että ehtii nauttia tarpeeksi!

   Poista
 2. Voi miten jouluista ja kaunista! Hyasintin tuoksu tuo joulun vähän lähemmäksi. Joulukukat on vielä täällä hankimatta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sari ;-D. Minulla on jo kukkivat hyasintit (niinkuin kuvista näkyy), täytyy hakea niitä lisää, että joulunpyhinäkin riittää tuoksua.

   Poista
 3. Tunnelmallisia kuvia ja WALKING IN THE AIR, niin IHANA!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Walkin In The Air on ihanin joululaulu, ainakin minulle ;-D. Ja pidän paljon myös vanhoista amerikkalaisista jouluiskelmistä, niissä on sellaista menneitten aikojen tuntua. Minulla on myös Nightwishin versio tuosta Walking In The Air, Tarja Turusen laulamana siinä on aivan erilainen tunnelma, vähän sellainen kylmä ja jäinen ;-D.

   Poista
 4. Nyt alkaa tulla joulutunnelma näillä kuvilla <3 ja noilla sävelillä !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukavaa, jos kuvista ja musiikkilinkeistä välittyy joulutunnelmaa myös lukijoille ;-D. Nuo linkit ovat juuri ne kappaleet, joilla itse saan joulutunnelman kohoamaan oikein kunnolla!

   Poista
 5. Ihania kauniita tunnelmallisia kuvia <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Dahlia, tuo lohikäärme halusi kuviin ihan sinua varten ;-D. Joulun taikaa ja fantasiaa!

   Poista
 6. Tunnen ihan joulun tuoksun kuvistasi! Hyasintit, glögi, mausteet ja jouluiset hedelmät. Meidänkin jouluun kuuluvat. Walking In The Air - kuinka monena aattona Lumiukko on sulanut meidän ruuduissamme? Elokuvassa on ihanat värit kaiken muun kauniin lisäksi.

  Kiitos tunnelmallisista kuvista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä vaan, minulla on nyt sellainen tunnelmointikausi menossa ;-D. Ja tuoksua kyllä riittää, siitä nuo kolme hyasinttia pitävät huolen. En arvannut, että hyasintit avautuvat niin nopeasti kuin ne sitten tekivät. Viime vuonna hyasinttini avautuivat vasta välipäivinä ja nyt ajattelin hankkia ne ajoissa ;-D. Noh, käyn hakemassa lisää hyasintteja.....

   Poista
 7. Merja, sinulla on samanlainen käpykuusi kuin minulla. Hauska sattuma.

  Kauniita, tunnelmallisia kuvia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuusi on jo pitkään palvellut uskollisesti, kesät talvet. Muistaakseni hankittu Stockalta joskus 90-luvulla ja aina vaan kestää ;-D.

   Poista