1.12.2013

Haastava haaste

Sain jokin aika sitten CurryKanelilta haasteen, jossa oli haastavinta ymmärtää haaste. En ole vieläkään aivan varma tuosta ymmärtämisestä, varsinkin tuo kohta 3 on vaikea, mutta sen mukaisesti teen nyt tämän haasteen omalla tavallani ;-D.

Haasteen säännöt ovat seuraavanlaiset:
1. Kerro pari asiaa itsestäsi tai päiväsi kuulumisista. Liitä myös kuva.
2. Vastaa haastajan kysymyksiin, jos se tuntuu sinusta mukavalta.
3. Huijaa ja muuta haastetta mieleiseksesi.
4. Keksi vaikkapa 10 uutta kysymystä, koska 11 on outo luku.
5. Haasta paljon kivoja kavereita, äläkä ole kade, vaikka kaverilla olisikin enemmän lukijoita.


Ajankohdasta johtuen paljastan nyt sen verran itsestäni, ihan näin meidän kesken, että olen jouluhullu. Minusta joulussa on aina ollut taikaa, jouluna kaikki on mahdollista. En voi sanoa uskovani, että joulupukki on olemassa. Tämä siksi etten usko vaan tiedän, että joulupukki on olemassa. Tästä voitte siis päätellä jouluhulluuteni määrän ;-D.


1. Mikä on parasta elämässäsi tällä hetkellä
Aikuisuus ;-D.

2. Mikä sai sinut bloggaamaan?
Ensimmäistä kertaa mietin omaa blogia vuonna 2010, koska silloin aikuisten muoti/vaateblogeja ei vielä ollut, oli vain parikymppisten blogeja ja ne eivät kiinnostaneet. En kuitenkaan silloin saanut blogia aikaiseksi ja vaikka 2012 oli jo muutama aikuisempi bloggaaja, aloitin kuitenkin oman blogini helmikuussa 2012. Olisikohan syy ollut tuo "mulle kans" ;-D.

3. Mitä kaikkia kieliä osaat ja minkä kielen haluaisit oppia?
Suomi, englanti ja ruotsi. Vain suomea osaan hyvin ;-D. Lisäksi osaan sen verran italiaa ja ranskaa, etten nälkään kuolisi kummassakaan maassa eli lähinnä ruokasanastoa. Haluaisin oppia italiaa.

4. Mikä elokuva on jäänyt unohtumattomasti mieleesi ja miksi?
Vampyyrintappajat – anteeksi, hampaanne ovat niskassani, taisin nähdä sen ensimmäistä kertaa vuonna 1973. Rehellisesti sanottuna en osaa kertoa miksi se teki niin suuren vaikutuksen ja miksi tykkään siitä vieläkin. Ehkä sen hetkisellä poikaystävälläni oli tekemistä asian kanssa ;-D.

5. Kuka on suosikki artistisi/yhtyeesi?
Omara Portuondo, suosikkikappaleitani ovat Tabu ja Mueve la cintura mulato.

6. Mikä on "ykkösharratuksesi"?
Olisikohan se tuo korujen tekeminen, Pinterest-taulujen keräämistä ei varmaankaan kelpuuteta harrastukseksi ;-D.

7. Onko jokin taito, jota et vielä osaa, mutta haluaisit oppia?
Flamenco-tanssi!

8. Suosikki kirjailijasi?
Tähän en osaa nimetä vain yhtä kirjailijaa, mutta suosikkejani ovat mm. Mika Waltari, Kaari Utrio, Outi Pakkanen, Sirpa Tabet, Pirkko Arhippa, Maria Lang, Agatha Christie ja monet, monet muut!

9. Mikä on vuoden 2013 paras muistosi?
Niitä on kaksi, pari päivää heinäkuun lopulla mökillä ja viikko Roomassa syyskuun lopulla. Näistä en osaa valita ;-D.

10. Valitse kysymyksistä, joihin minä olen vastannut jokin kysymys, johon itse haluaisit vastata ja vastaa siihen.
Ylläolevaan sääntöön 2 vedoten skippaan tämän kysymyksen!

Ja sitten sääntö 3, se huijausosuus, en keksi uusia kysymyksiä ja haastan lukijani vastaamaan ylläoleviin kysymyksiin! Jos luit tämän postauksen, tiedät olevasi haastettu.

8 kommenttia:

 1. Huomenta vaan... Kylläpäs ansan olit laittanut! Jonkin sortin jouluhulluus täälläkin menossa, sillä eilen ripustin jo jouluverhot ja muuta pientä kivaa...:) Mukavaa ensimmäistä adventtisunnuntaita! Oli kiva lukea noita haasteen vastauksia.

  VastaaPoista
 2. Kiitos Sari, vastaukset on kirjoitettu vähän kieli poskella ;-D. Ja haasteen vastaanottaminen on kyllä ihan vapaaehtoista, mutta tässä haasteessahan voi revitellä ihan niin paljon kuin kehtaa!

  Minäkin olen aloittanut jouluvalmistelut, laitoin oveen kranssin ja otin esille pari juttua, jotka kuuluu jo ensimmäiseen adventtiin. Tästä se lähtee! Lahjastressia meillä ei ole, olemme luopuneet lahjoista jo muutama vuosi sitten ;-D.

  Mukavaa joulun odotusta!

  VastaaPoista
 3. Kiva kun aloitit blogisi. Seuraan sitä mielelläni, vaikka en mikään vaateihminen olekaan. Olen 60+ ja hurahtanut lapsenlapsiin ja tanssiin, vaatteet löytyy nykyään lähinnä kirppiskaupoista ja-toreilta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Inna ;-D. Ihan mukavaa tämä bloggaaminen on ollut ja on aina mukavaa saada kommentti aikaisemmin tuntemattomalta lukijalta. Varsinkin ihan sukunimikaimalta ;-D. Minäkin olen jo lähempänä kuutta- kuin viittäkymmentä, joten samaa ikäluokkaa ollaan.

   Olen aivan lapsesta saakka ollut kiinnostunut vaatteista, joten vaateblogi oli minulle aika luontainen valinta. Ja kirppiksiltä löytää nykyään ne tyylikkäimmät ja laadukkaimmista materiaaleista tehdyt vaatteet, ei niin hyviä kankaita ja työnlaatua saa uusissa vaatteissa edes rahalla.

   Mukavaa kun kävit kommentoimassa ;-D.

   Poista
 4. Oh... oho. Pitääkin pistää haaste korvan taakse :) Italian luvulle haluaisin minäkin järjestää aikaa :)

  VastaaPoista
 5. Huomenta Dahlia, nyt on tosiaan tarjolla haaste, jolle saa tehdä mitä haluaa! Italian kieli kuulostaa niin ihanalta ja kun vielä tykkää Italiassa käydä, niin olisihan sitä mukava osata ;-D.

  VastaaPoista
 6. Hei Merja,

  oli todella kiva lukea vastatuksiasi. Oli kiva löytää blogisi ja päästä seuraamaan postauksiasi. Italian kielen haluaisin minäkin oppia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kauniista sanoistasi, CurryKaneli ;-D. Ja mukava kuulla, että olet viihtynyt buduaarissani!

   Poista