12.1.2014

Forme d'Expression

Kaikki te, jotka olette seuranneet blogiani, tiedätte viehtymykseni epäsymmetrisiin, drapeerattuihin, väljiin vaatteisiin. Ja maailmallahan on paljon vaatemerkkejä, jotka valmistavat juuri tuollaisia vaatteita ja yksi niistä on italialainen Forme D'expression . Merkin perustaja on korealaista alkuperää oleva Koeun Park.

Merkki on taas löytö Pinterestistä, siellä liikuskellessani törmään vähän väliä Forme D'expression vaatteisiin, joiden muoto on juuri tuota yllämainittua tyyliä. Ja värimaailma minua kovasti miellyttävää mustaa ja harmaata.

Poimin kuvista muutaman vaatteen, jotka erityisesti miellyttävät minua. Tämä drapeerattu mekko yhdistettynä suoralinjaiseen takkiin. Ja tässä kuvassa on edellisen kuvan takin alla oleva mekko. Tästä kuvasta taidan pitää kokonaisuutena, yksityiskohdat kun eivät oikein erotu. Tämä kerrostetty yhdistelmä miellyttää myös kovasti. Niinkuin tämä neulekin, sekä edestä että takaa kuin sivustakin. Vilahtaahan kuvissa myös suosikkiväriäni, viininpunaista! Tämän simppelin takin ottaisin omakseni koska vaan ja tykkään myös tästä kapean siluetin housuasusta.

Vielä pari linkkiä:
factoryofaith.com/pinterest
factoryofaith.com
H.Lorenzo blog

4 kommenttia:

 1. Kauniita kaikki tyynni Ihan Merjan näköisiä...:) Minä taasen kiinnitin huomion heti ensimmäisen linkin valkoiseen, vaaleasta kun tykkään. .En tiedä osaisinko liikkua tuollaisessa drapeeratussa mekossa, taidan olla vähän "muka" kiireinen harppoja ja vaatteet on aina sen mukaan...:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmaa mekko kyllä näyttää aika leveähelmaiselta, en minäkään kovin kapeahelmaisen kanssa normaaliarjessa toimeen tulisi ;-D.

   Poista
 2. Onpa kauniita vaatteita. Minäkin tykkään tuollaisista linjoista! Kova vaatekuume tulee, kun lukee blogiasi, löysin aiemmistakin linkeistäsi niin paljon kaikkea kivaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huomenta Marjukka ;-D. Taidan viettää aivan liikaa aikaa Pinterestissä tuijottelemassa muotikuvia, mutta kun siellä on niin paljon kaikkea kivaa. Ja niitä on sitten mukava jakaa lukijoille ajatuksella, että parempi jakaa runsaasti kuin kitsastellen!

   Poista